Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
LES SECRETS DE LOLY
Klantenreviews

PINK PARADISE

Conditioner
  • -20%
Marque
LES SECRETS DE LOLY
Klantenreviews

PINK PARADISE

Conditioner
  • € 15,92 € 19,90
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 15,92 € 19,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
De Pink Paradise conditioner met 99,2% natuurlijke ingrediënten, is een wonder om uw haar te ontwarren en intensief te voeden. Het bevat een combinatie van zoete amandel- en jojoba-olie die de haarvezel versterkt, verzacht en herstelt. Dit is het perfecte moment om uw haar voorzichtig te ontwarren met uw vingers of een borstel. De zoete geur van roze pompelmoes prikkelt uw zintuigen. Deze conditioner is geschikt voor golvend, krullend, sterk gekruld en kroeshaar.
Gebruiksadvies
Breng de conditioner aan op vochtig, handdoekdroog haar en concentreer u op de lengten. Laat het 2 minuten zitten. Ontwar met een borstel, beginnend bij de punten om het afbreken te voorkomen, of met uw vingers. Verdeel uw haar in secties om het gemakkelijker te ontwarren. U kunt het ook gebruiken als een no poo / co-wash om uw shampoos te spreiden. Voor een complete/optimale wasroutine brengt u daarna het Repair Time masker aan.
Karakteristieken
Ingrediënten
AQUA, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*, PANTHENOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, CITRUS PARADISI PEEL OIL, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM HYDROXIDE***, LIMONENE**. * Van de biologische landbouw ** Aanwezig in de essentiële olie *** pH-regelaar
Inhoud
250 ML
Geurfamillie
Fruitig
Geur
Pompelmoes
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?