Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
LES SECRETS DE LOLY
Klantenreviews

KURL NECTAR

Leave-in spray
Marque
LES SECRETS DE LOLY
Klantenreviews

KURL NECTAR

Leave-in spray
  • € 24,90

Levering

  • € 24,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Kurl Nectar is geformuleerd met 99,2% natuurlijke ingrediënten en is een leave-in met 10 superactieve ingrediënten. Een complete basis: ontwarrend, voedend, herstellend die beschermt tegen omgevingsfactoren (droogte, vochtigheid, hitte van stylingtools) zonder te verzwaren en die ook nog eens pluis voorkomt. Het geeft de krullen perfect vorm. De heerlijke fruitige geur zal uw styling routine nog aangenamer maken. Het is geschikt voor alle soorten getextureerd haar (golvend, krullend, sterk gekruld, kroeshaar).
Gebruiksadvies
Breng na het wassen een kleine hoeveelheid in secties aan op vochtig haar. U kunt het één keer per week alleen gebruiken als basis om uw krullen te hydrateren en in vorm te brengen, of daarna de Boost Curl gel aanbrengen om uw krullen te stylen en te fixeren. Het vertegenwoordigt de ""L"" van de LCO- en LOC-methoden. Bij de LCO-methode brengt u het eerst aan en voegt u daarna crème toe en vervolgens een afsluitende olie. Bij de LOC-methode brengt u het eerst aan en voegt u daarna voeg een olie en een crème toe.
Karakteristieken
Ingrediënten
AQUA, CETEARYL ALCOHOL, OLEYL ERUCATE, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, MEL*, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, GLYCINE SOJA OIL, ALGAE EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, THEOBROMA GRANDIFLORUM SEED BUTTER, GLYCERIN, PANTHENOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, TOCOPHEROL, PARFUM, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE. *Van de biologische landbouw
Inhoud
250 ML
Geurfamillie
Fruitig
Geur
Granaatappelpulp
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?