Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
LANCOME
Klantenreviews

Lancôme Rénergie

Gezichtsverzorging
Marque
LANCOME
Klantenreviews

Lancôme Rénergie

Gezichtsverzorging
  • € 101,90

Levering

  • € 101,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Verstevigende en regenererende anti-aging dagcrème Lancôme Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream Ontdek een nieuw tijdperk van zeer effectieve anti-aging met Lancôme – geïnspireerd door regeneratieve wetenschap. Voor het eerst combineert Lancôme hoogwaardig hyaluronzuur, meer dan 300 verschillende soorten peptiden en geconcentreerde niacinamide-kracht in een unieke anti-aging dagcrème. Een klinische studie heeft gemeten dat de huid van vrouwen tussen de 40 en 59 jaar die de anti-aging crème gebruikten veel sneller regenereerden, net zo snel als de huid van jongere vrouwen.* *De epidermis van vrouwen tussen de 40-59 jaar die de crème gebruiken regenereert zich net zo snel als de huid van vrouwen van 20-39 jaar die de crème niet gebruiken. Duurzame toekomst De Lancôme Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream komt nu in een nieuwe, hervulbare pot voor een duurzamere toekomst. Getest onder dermatologisch toezicht en geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid. SHARE HAPPINESS WITH LANCÔME
Gebruiksadvies
Gebruik Breng de crème ’s ochtends aan op een goed gereinigde huid. Breng de crème aan met licht masserende bewegingen waardoor de formule optimaal in de huid kan binnendringen. Begin altijd op het voorhoofd, daarna op de wangen en vervolgens werk je richting de kin toe. Eindig de routine door lichtjes met de vingertoppen over het gezicht te tikken.
Karakteristieken
Ingrediënten
B226135/1 “Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).
Inhoud
50 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?