Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
LANCOME
Klantenreviews

Lancôme La vie est belle Soleil Cristal Eau de parfum

EAU DE PARFUM
Marque
LANCOME
Klantenreviews

Lancôme La vie est belle Soleil Cristal Eau de parfum

EAU DE PARFUM
  • € 111,90
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Geluk is meer dan een gevoel: het hangt als een aura van licht om je heen. La vie est belle Soleil Cristal Eau de Parfum is als een aura van geluk die je kunt delen en waarmee je de wereld om je heen zal verblijden. Zo maak je van allerdaagse situaties uitzonderlijke momenten.

In de Eau de Parfum Soleil Cristal is het meest heldere facet van geluk verwerkt van het assortiment van La vie est belle. Deze geur is zonnig, verslavend en helder. Schittert met een warm bloemenhart. De Eau de Parfum bestaat uit sprankelende topnoten van mandarijn, een hart boordevol witte bloemen en een touch van zonovergoten Madagaskar-vanille gecombineerd met patchoeli uit Bali.

De tijdloze holografische tinten zijn voor de eerste keer te zien in de iconische parfumflacon die het binnenvallende licht als een kristal weerkaatst. Van het warme gouden hart tot de stralende vleugels van de vrijheid hangt het licht als een aura van geluk rond de flacon.

SHARE HAPPINESS WITH LANCÔME
Gebruiksadvies
"Verstuif Lancôme La vie est belle Soleil Cristal Eau de parfum op ongeveer 20 cm van de huid, met name op de warme delen van het lichaam: de binnenkant van de polsen, achter de oorlellen en in de knieholtes."
Karakteristieken
Ingrediënten
"ALCOHOL ? PARFUM / FRAGRANCE ? AQUA / WATER ? BENZYL SALICYLATE ? LINALOOL ? BENZYL ALCOHOL ? LIMONENE ? METHYL ANTHRANILATE ? TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE ? ETHYLHEXYL SALICYLATE ? BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ? CI 14700 / RED 4 ? CI 17
Geur
"Olie van bergamot, mandarijn, roze peper"; "Zonnig kokosakkoord, absolu van oranjebloesem en sambacjasmijn"; "Extract van iris, olie van patchoeli uit Bali en een touch van premium bourbonvanille uit Madagaskar"
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?