GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
LANCOME
Klantenreviews

Blush Subtil

Blush
  • Web Exclusief
Marque
LANCOME
Klantenreviews

Blush Subtil

Blush
  • € 52,90
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Natuurlijke teint • Duurzaam comfort

Met de Blush Subtil heeft u eindeloos veel mogelijkheden om uw teint moeiteloos mooier te maken en uw huid een gezonde glow te geven.
De superfijne, rijke, poederblush versmelt met de huid en staat garant voor een frisse, natuurlijke teint en een duurzaam comfort. Dankzij de superfijne gemicroniseerde poederpigmenten in matte, gesatineerde of sprankelende tinten wordt de blush gemakkelijk aangebracht en uitgewerkt.
Kies uit een glinsterende, een gesatineerde of een matte blush. De veelzijdige finish maakt dat de huid er nooit droog of dof uitziet en staat de hele dag lang garant voor een gevoel van comfort.
Ideaal voor elke huidskleur.
Gebruiksadvies
Neem Blush Subtil met het blushborsteltje op en breng het zachtjes vanuit het midden van de jukbeenderen naar boven toe aan. Werk de kleur uit tot een natuurlijk resultaat.
Karakteristieken
Ingrediënten
TALC - HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER - ISONONYL ISONONANOATE - PTFE - LAUROYL LYSINE - DIMETHICONE - METHICONE - MAGNESIUM STEARATE - SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE - TIN OXIDE - CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE - CALCIUM SODIUM BOROSILICATE - DIPHENY
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?