GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
JEAN PAUL GAULTIER
Klantenreviews

Le Beau

Eau de Toilette
Marque
JEAN PAUL GAULTIER
Klantenreviews

Le Beau

Eau de Toilette
  • Vanaf € 79,90
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Jean Paul Gaultier opent met Le Beau Eau de Toilette & La Belle Eau de Parfum de deuren naar zijn tuin; een plaats van verleiding en aantrekkingskracht waar je de nieuwe geuren van Jean Paul Gaultier kan ontdekken.

Jean Paul Gaultier heeft de geur Le Beau Eau de Toilette gecreëerd naar zijn beeld: een ultra-sexy mannelijkheid. Le Beau Eau de Toilette, een herengeur opgebouwd rond een verslavende tonkaboon en kokosnoot, gecombineerd met de frisse tonen van bergamot. Een frisse en krachtige Eau de Toilette voor een verleidelijke en ultra sexy man.

Ontdek het droomuiterlijk van de geur Le Beau, een lang lichaam, opvallende spieren en een druivenblad als enige kleding. Le Beau Eau de Toilette van Jean Paul Gaultier, niet alleen het symbool van ultra sexy mannelijkheid, maar een herengeur vol subtiele elegantie.
Gebruiksadvies
Voor de meest intense parfumering die alle facetten van Le Beau Eau de Toilette tot zijn recht brengt rechtstreeks verstuiven op de warmste delen van de huid (hals en polsen) of rechtstreeks aanbrengen op je kledij. Voor een langdurige parfumering die de
Karakteristieken
Ingrediënten
ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER); LIMONENE, COUMARIN, LINALOOL, BUTYL, METHOXYDIBENZOYLMETHANE,CITRONELLOL, ALPHA ISOMETHYL,IONONE, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, GERANIOL, CINNAMAL, BENZYL, BENZOATE, CI 42090 (BLUE 1), CI1470D (RED 4), C19140 (YE
Geurfamillie
Houtachtig
Geur
Topnoten: Bergamot- Hartnoten: Kokoshout- Basisnoten: Tonkabonen
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?