Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
JACQUES BOGART
Klantenreviews

One man show oud edition

Eau de Toilette
Marque
JACQUES BOGART
Klantenreviews

One man show oud edition

Eau de Toilette
  • € 75,90

Levering

  • € 75,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Iedere man is anders en maakt zijn eigen show. Het merk One Man Show streeft er dan ook naar dat mannen zich altijd goed in hun vel voelen.
One Man Show Oud Edition werd ontworpen voor de meest zeldzame onder hen en is een eerbetoon aan oud hout, de grondstof die even waardevol is als goud en die in de zeldzaamste geuren wordt gebruikt.
Gebruiksadvies
Verstuif je parfum op de plekjes waar je hartslag het beste voelbaar is , zoals je nek, je hals, je décolleté, achter je oren en op je polsen. Zo zal je er het langst genot van hebben.
Karakteristieken
Ingrediënten
ALCOHOL DENAT. - FRAGRANCE / PARFUM - WATER / AQUA - COUMARIN - EUGENOL - CINNAMYL ALCOHOL - LINALOOL - HEXYL CINNAMAL - LIMONENE - ALPHA-ISOMETHYL IONONE - GERANIOL - CITRAL - BENZYL CINNAMATE - CITRONELLOL
Inhoud
0
Geurfamillie
Houtachtig, Aromatisch, Oud
Geur
De geur opent met een akkoord van bergamot, galbanum en rode tijm die kracht en viriliteit combineren. In het hart warmen zwarte kruiden en geranium op en laten het oudhoutakkoord vibreren, waardoor een assertieve en sensuele mannelijkheid zichtbaar wordt. De basis onthult noten die de geur intenser maken, zoals patchoeli, donker leer en papyrushout.
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?