Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
ISSEY MIYAKE
Klantenreviews

L'Eau d'Issey Solar Violet eau de toilette intense

Eau de Toilette
Marque
ISSEY MIYAKE
Klantenreviews

L'Eau d'Issey Solar Violet eau de toilette intense

Eau de Toilette
  • Vanaf € 85,50
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
L’Eau d’Issey Solar Violet. De nieuwe stralende geur voor vrouwen

L’Eau d’Issey Solar Violet is de nieuwe Eau de Toilette Intense van Issey Miyake, geboren onder de zon. Een geur voor vrouwen waarin water en materie elkaar in een nieuw licht ontmoeten.
In de lente ontwaakt de natuur in een tijd van wedergeboorte. Het water wordt opgefrist door een koel briesje. Materie wordt opgewarmd door de eerste zonnestralen.
Voor dit nieuwe damesparfum is water gemengd met een subtiel violet om een explosie van paars tot leven te brengen. Warmte contrasteert met frisheid en delicatesse ontmoet intensiteit en creëren samen een moderne kijk op violet.

Een heldere bloemengeur is geboren onder een nieuw licht
Voor deze nieuwe Issey Miyake Eau de Toilette Intense heeft parfumeur Marie Salamagne een zonovergoten ontmoeting gecreëerd tussen noten van viooltjes en water in een bloemige en fruitige geur.
De topnoten van sappige, zonnige peernoten openen het parfum en versterken de krachtige poederige helderheid van een absolue van viooltjesblad in het hart van de geur.
Viooltjes bloeien onder de bladeren van de plant en staan voor bescheidenheid, sensualiteit en elegantie. Hun intense en betoverende geur laat een subtiel bloemenspoor achter dat de zintuigen prikkelt. Als de geur opdroogt op de huid, wordt de tederheid van het viooltje verweven met de elegante zijdezachte basisnoten van iris.
Dit vegan parfum is een viering van de natuur en bestaat voor 90% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het viooltje in L’Eau d’Issey Solar Violet is 100% van natuurlijke oorsprong en wordt op verantwoorde wijze geteeld in Egypte.

Een licht violet parfumflacon
De flacon van L’Eau d’Issey Solar Violet en de omverpakking zijn geïnspireerd op de bloemblaadjes van viooltjes en hebben een lichte paarse tint. De karakteristieke flacon is gemaakt van transparant glas dat de zuiverheid van water weerspiegelt, terwijl de plasticvrije,100% houten dop de dichtheid van materie symboliseert.

Een natuurlijk parfum toegewijd aan de natuur
De iconische dop van L’Eau d’Issey is opnieuw vormgegeven om de ecologische voetafdruk te verkleinen, door gebruik te maken van één blok van 100% hout, waardoor er geen plastic meer nodig is en het natuurlijke ontwerp van de houtnerf behouden blijft. Deze gepatenteerde innovatie is gemaakt van materiaal uit goed beheerde FSC-gecertificeerde bossen en andere gecontroleerde bronnen en heeft 97% minder water nodig**.
De flacon van L’Eau d’Issey Solar Violet is gemaakt van 20% post-consumer gerecycled glas. De doos is gemaakt van materiaal uit goed beheerde, FSC-gecertificeerde bossen en andere gecontroleerde bronnen.
De vegan geur is in Frankrijk gemaakt met 90% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het is dermatologisch getest en kan in de zon worden gedragen*.
De alcohol in de formule is afkomstig van 100% natuurlijke Franse biet.

*Geeft geen bescherming tegen de zon.
**In vergelijking met de dop van L’Eau d’Issey EDT 100 ml.
Gebruiksadvies
Hoe breng je je parfum aan?
Spray de L’Eau d’Issey Solar Violet over je huid, met speciale aandacht voor de plaatsen waar je hartslag voelbaar is (je decolleté, de binnenkant van de polsen en ellebogen) om je geurspoor te intensiveren. De dermatologisch geteste formule kan in de zon worden gedragen.*

*Geeft geen bescherming tegen de zon.
Karakteristieken
Geurfamillie
Bloemig fruitig
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?