Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
ISSEY MIYAKE
Klantenreviews

L'Eau D'Issey Pour Homme Fusion D'Issey

Eau de Toilette
  • Web Exclusief
Marque
ISSEY MIYAKE
Klantenreviews

L'Eau D'Issey Pour Homme Fusion D'Issey

Eau de Toilette
  • Vanaf € 66,90
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Een creatie uit het hart van Moeder Natuur.
Deze nieuwe geur stimuleert mannen om de kracht en diversiteit van de ongerepte natuur te ontdekken.
De explosieve frisheid van bruisende citroentoetsen gaat hand in hand met de intensiteit van vulkanische houtaroma's. Een prikkelend, aromatisch briesje komt samen met een zonnige ambertoets.

De altijd aanwezige Moeder Natuur toont zich van haar meest bijzondere, creatieve kant. Fusion d'Issey, een minerale varengeur voor mannen, werd ontwikkeld door meester-parfumeur Nathalie Lorson.
Deze geur voegt een nieuw hoofdstuk toe aan het boek dat ‘mannelijkheid' heet. Een speelse juxtapositie tussen koud en warm. De frisse toetsen zijn afkomstig van de explosieve, verkwikkende geur van citroenzeste en de melkachtige zoetheid van kokosmelk. Met een kracht die pure zelfverzekerdheid uitstraalt, komt een prikkelend, aromatisch briesje samen met een zonnige ambertoets.
Daaronder schuilen vulkanische bostoetsen en een diepere basis van patchoeli. Deze vulkanische geur zit in een flacon vol contrasten – groot en elegant, uit glanzend diepblauw glas. Door zijn vormgeving lijkt de dop precies op zwarte obsidiaan. Het licht lijkt van binnenuit te schijnen, opgesloten en toch prachtig stralend. De buitenkant kreeg dezelfde blauwe en zwarte tinten, terwijl de naam Fusion d'Issey in opvallend oranje geschreven staat. Een prachtige creatie, geïnspireerd op Moeder Natuur en vormgegeven door de mens.


GEURRITUEEL
1. Breng de geur aan op plaatsen waar je hartslag voelbaar is: je hals, je polsen en de binnenkant van je ellebogen. Spray de geur daarnaast ook rijkelijk over je kleding en je bovenlichaam.

2. Om nog langer van je favoriete geur te genieten, gebruik je ook de bijpassende Fusion d'Issey-douchegel.

FAQ
Vulkanen zijn een ongelooflijke levensbron. Ze barsten van energie en vitaliteit, ze zitten boordevol voedingsstoffen die ze uit hun uitbarstingen halen, en ze worden omringd door bijzonder vruchtbare grond en een omgeving waarin de natuur nog gewoon haar gang kan gaan.
Karakteristieken
Ingrediënten
ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, BENZYL SALICYLATE, AQUA (WATER), LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, BHT, COUMARIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL
Geurfamillie
Zonnig varenachtig
Geur
Citroenessentie / kokoswater
Sandelhout / minerale, zonnige toetsen
Essentie van patchoeli
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?