Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
INUWET
Klantenreviews

VEGAN - Hydraterend Voetmasker

  • -20%
Marque
INUWET
Klantenreviews

VEGAN - Hydraterend Voetmasker

  • € 5,20 € 6,50
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 5,20 € 6,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
De combinatie van karitéboter en kokoswater hydrateert en herstelt diep voor babyvoetjes. Kokosnoot is rijk aan kalium en bevat verzachtende eigenschappen om de huid te ontspannen en te verzachten. Sheaboter bevat natuurlijke anti-oxidanten, met hydraterende en herstellende eigenschappen. Een echt cocooning moment thuis. VEGAN 93% VAN DE INGREDIËNTEN VAN NATUURLIJKE OORSPRONG VRIJ VAN FENOXYETHANOL, PARABENEN, SILICONEN, SULFAAT EN MINERALE OLIE.
Gebruiksadvies
Trek de vochtinbrengende sokken aan op schone, droge voeten. Sluit met het lipje rond de enkel. Laat 20 minuten zitten en verwijder dan de sokken. Masseer de voeten zachtjes om de overtollige verzorging te absorberen. Let op: Vermijd lopen tijdens het aanbrengen om uitglijden te voorkomen.
Karakteristieken
Ingrediënten
Water, Glycerine, Cetyl Ethylhexanoate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Sorbitan Stearate, Arginine, Carbomer, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Geur, Butylene Glycol, Illicium Verum (Anijs) Vruchtenextract, Natrium Citraat, Cocos Nucifera (Kokos) Vruchtensap, Cocos Nucifera (Kokos) Water
Inhoud
16 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?