GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
GUERLAIN
Klantenreviews

Terracotta Original

Bronzing Powder
  • Promo
Marque
GUERLAIN
Klantenreviews

Terracotta Original

Bronzing Powder
  • € 55,50
MET EEN CADEAU *
Ontvang deze prachtige Guerlain kit en samples bij aankoop van twee Guerlain producten, waarvan één Abeille Royale huidverzorgingsproduct.
* Zolang de voorraad strekt

Levering

  • € 55,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
De legendarische Terracotta Bronzing Powder creëert een naadloze en natuurgetrouwe gebronsde gloed in één simpele stap. Met 96% natuurlijk afgeleide ingrediënten*, waaronder minerale pigmenten en lichtgevende glans, versmelt de textuur onmiddellijk met de huid om een huid-perfectionerende gebronsde sun-kissed gloed te geven.
Doordrenkt met natuurlijke Marokkaanse arganolie, bekend om zijn voedende eigenschappen, handhaaft de formule het vochtgehalte van de huid voor langdurig comfort.
De Terracotta Bronzing Powder is in zes tinten ontworpen om iedere huid prachtig te versterken. Ze zijn in drie intensiteiten te verkrijgen: Light, Medium en Deep, elk is verkrijgbaar in de ondertonen Cool en Warm.

De geur van de Terracotta-poeder neemt u mee op reis. De noten van ylang-ylang en oranjebloesem creëren het gevoel van een cocon. De geuren worden vermengd met noten van tonkaboon en vanille, die de zonnige facetten van Terracotta belichamen. Een vleugje witte musk geeft deze verslavende geur een fluwelen toets. De geur van de poeder maakt u zintuigen wakker.
Gebruiksadvies
Breng de poeder in een “3” vorm aan op het gezicht, om een natuurlijke sun-kissed glow te creëren. Breng de poeder met het penseel aan op de verhoogde delen van het gezicht door aan beide kanten van het gezicht een “3”te tekenen. Van het voorhoofd tot de
Karakteristieken
Ingrediënten
Een uitzonderlijke combinatie van natuurlijke pigmenten en lichtgevende glans geven de hele dag een zonovergoten en natuurlijk gebronsde gloed.
De formule is doordrenkt met natuurlijke Marokkaanse arganolie, bekend om zijn voedende eigenschappen, zorge
Inhoud
10 GR
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?