Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
GUERLAIN
Klantenreviews

Mon Guerlain

EAU DE PARFUM
  • Promo
Marque
GUERLAIN
Klantenreviews

Mon Guerlain

EAU DE PARFUM
  • € 76,50
MET EEN CADEAU *
Ontvang deze prachtige Guerlain kit en samples bij aankoop van twee Guerlain producten, waarvan één Abeille Royale huidverzorgingsproduct.
* Zolang de voorraad strekt

Levering

  • € 76,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Mon Guerlain is de nieuwe parfum van het Huis Guerlain, een ode aan de hedendaagse vrouw: een sterke, vrije en sensuele vrouwelijkheid, geïnspireerd door Angelina Jolie. Mijn onzichtbare tattoo, mijn parfum, Mon Guerlain. Dit oriëntaals fris parfum brengt bijzondere grondstoffen samen: de Carla lavendel van de Provence, de Sambac jasmijn uit India, het Album sandelhout uit Australië en de Vanille Tahitensis uit Papoea-Nieuw-Guinea. Ze benadrukt de essentie van een geschiedenis rijk aan ervaringen, knowhow en de weelde die al sinds 1828 met dezelfde passie wordt gedistilleerd. De "vierlobbige" flacon werd in 1908 ontworpen en deed zich in de loop der jaren gelden als één van de iconische flacons van het Huis Guerlain. De zuivere, grafische vorm is geïnspireerd op een alchemistenflacon en dankt de benaming aan zijn dop die in de massa is bewerkt om een vorm te krijgen die eruit ziet als een vierlobbig blad. Een eeuw later, gesublimeerd door een luxueus gewicht aan glas en een gouden versiersel, verenigt het flacon de contrasten die tot uiting komen in de kracht van de strakke lijnen en de sensualiteit van de welvingen. Hij roept meer dan ooit het beeld op van de hedendaagse vrouw.
Karakteristieken
Ingrediënten
#10404 INGREDIENTS: ALCOHOL - PARFUM (FRAGRANCE) - AQUA (WATER) - LINALOOL - LIMONENE - ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE - COUMARIN - DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE - BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE - BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE - BHT - CIT
Inhoud
30 ML
Geurfamillie
Oriëntaals Fris
Geur
Carla Lavendel, Sambac Jasmijn, Album Sandelhout, Vanille Tahitensis
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?