GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
GUERLAIN
Klantenreviews

KissKiss Shine Bloom

Lippenstift
  • Promo
Marque
GUERLAIN
Klantenreviews

KissKiss Shine Bloom

Lippenstift
  • € 45,90
MET EEN CADEAU *
Ontvang deze prachtige Guerlain kit en samples bij aankoop van twee Guerlain producten, waarvan één Abeille Royale huidverzorgingsproduct.
* Zolang de voorraad strekt

Levering

  • € 45,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Guerlain presenteert KissKiss Shine Bloom, de nieuwe glanzende lipstick samengesteld uit 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong*.
Een formule met een glanzende finish die niet inboet aan sensorialiteit of prestaties. Een uitzonderlijke smeltende textuur die over de lippen glijdt en ze in een heerlijke kleur met watery glans opmaakt**. Een 24 uur*** hydraterende, lippenstift met bloemenverzorging, waarvan de ingrediënten van natuurlijke oorsprong dag na dag de lippen verzorgen.

KissKiss Shine Bloom Lipstick wordt geleverd in 20 stralende, onweerstaanbare en gemakkelijk te dragen tinten. Geïnspireerd door de kleur van bloemen, bieden de tinten een fel en levendig resultaat voor natuurlijke schoonheid naar wens.

De legendarische KissKiss huls verschijnt in een nieuwe garderobe en is versierd met een oogverblindende gouden glans. Onder de dop glijdt de nieuwe stick over de lippen om hem gemakkelijk in één enkele applicatie aan te brengen.

*Berekening op basis van de norm ISO 16128. De overige 5% draagt bij tot de integriteit en sensorialiteit van de formule.
**Glans met waterig effect
***Instrumentele test uitgevoerd bij 11 vrouwen voor de kleur 258 en bij 16 vrouwen voor de andere kleuren.
Gebruiksadvies
De KissKiss routine voor de kleur 258 :1. Uw lippen voorbereiden: breng kleur 258 My Kiss Glow aan om de lippen op natuurlijke wijze voller te maken, te hydrateren en het roze van de lippen te versterken met een ultraglanzende finish2. Kleuren: Breng een
Karakteristieken
Ingrediënten
#15637 INGREDIENTS: POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE • SQUALANE • HYDROGENATED CASTOR OIL DIMER DILINOLEATE • BIS-BEHENYL/ISOSTEARYL/PHYTOSTERYL DIMER DILINOLEYL DIMER DILINOLEATE • HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX • EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX
Inhoud
3,2 GR
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?