GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
GUERLAIN
Klantenreviews

KissKiss

Lippenstift
  • Web Exclusief
Marque
GUERLAIN
Klantenreviews

KissKiss

Lippenstift
  • € 45,90
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
De lippenstift KissKiss van Guerlain is een karaktertje en verrast in zijn kostbare zwarte outfit. Op en tot chic! KissKiss, die kleur en licht perfect in balans brengt, geeft een ideale dekking voor een satijnige en wervelende finish die perfect houdt. De lippen ogen ogenblikkelijk voller en zachter dankzij een formule die is verrijkt met volumerende hyaluronzuurkogeltjes. Mangoboter zorgt voor hydratatie en comfort. En het lipoppervlak oogt fraai en glad door de mirreolie. De lipstick KissKiss komt in een waaier van 25 essentiële en gemakkelijke kleurtjes die tijdloos chic ogen. De kleur is altijd juist en elegant en past bij alle gelegenheden en gemoedstoestanden.
Gebruiksadvies
De KissKiss routine. 1: de basis Liplift aanbrengen vóór de lipstick en lichtjes buiten de lijntjes kleuren om dan te vervagen met de vingertoppen. 2: de lippen herintekenen met de Stylo Lèvres. 3: KissKiss aanbrengen op de lippen.
Karakteristieken
Ingrediënten
#09195 INGREDIENTS: DIISOSTEARYL MALATE - JOJOBA ESTERS - BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2 - ISOSTEARYL HYDROXYSTEARATE - POLYETHYLENE - MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER - OCTYLDODECANOL - PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE - SILICA - CALCIUM ALUMINUM B
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?