Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Dior

DIOR EXPERTISE

Fragrance

EEN CREATIVITEIT ZONDER GRENZEN SINDS 70 JAAR

De ziel van de Dior-parfums wordt belichaamd door onze Parfumeur-Creator, François Demachy, die zijn uitzonderlijke knowhow wijdt aan de ontwikkeling van de parfums van vandaag en morgen. Elk van zijn geuren is een creatieve rijkdom en een verklaring van flamboyante liefde met bloemen van Grasse.

BLOEMEN, BLOEMEN EN NOG EENS BLOEMEN
VAN GRASSE AAN DE WERELD

De terroir van Grasse is nauw verbonden met de geschiedenis van Maison Dior. Christian Dior koos voor Colle Noire, een inspirerend land, om zijn bloemen te kweken en zijn droom van parfumeur na te streven. Sinds 2006 heeft François Demachy, Parfumeur-Creator Dior, exclusieve partnerships ontwikkeld met producenten van Centifolia Rozen, Jasmijn, Neroli en Tuberoos die hun oogsten aan ons wijden. Met hen planten we voor de toekomst van Grasse en de schoonheid van Dior-parfums.

DE ICONISCHE PARFUMS

 • Nieuw
DIOR
Eau de Parfum
Voorradig
 • € 152,50 Promo
  DIOR
  Eau de Parfum
  Voorradig
  • € 152,50 Promo
   DIOR
   Eau de Parfum
   Voorradig
   • € 128,90 Promo

   Bezig met laden...

   MAKE-UP

   DE MAKE-UP VAN DIOR, EEN ODE AAN CREATIE EN KLEUR

   " Waarom vrouwen het aanzien en de charmes van kleur ontnemen? "
   Dit citaat van Christian Dior inspireert elk van de make-upcreaties van la Maison, zo nauw ligt kleur aan het hart van de moderne en inventieve geest van Dior.

   PETER PHILIPS

   CREATIVE AND IMAGE DIRECTOR
   VOOR CHRISTIAN DIOR MAKE-UP

   Erkend voor zijn unieke en avant-gardistische stijl, deelt Peter Philips met la Maison Dior een absoluut verlangen naar schoonheid, elegantie, durf en innovatie. Met dit in gedachten, bedenkt hij elk seizoen alle Dior-make-upcreaties.

   BACKSTAGE:

   PROFESSIONELE MAKE-UP EXPERTISE

   Zes keer per jaar tekent Peter Philips de make-uplook voor de modeshows van la Maison. In de drukte van de backstage, onder zijn leiding, zetten make-upartiesten van Dior hun expertise in op de ogen, lippen en teint, waardoor een echte dialoog tussen couture en make-up wordt gecreëerd.

   DE MAKE-UP ESSENTIALS

   Bezig met laden...

   SKINCARE 

   50 JAAR BLOEMENEXPERTISE

   De Dior huidverzorging houdt de passie van Christian Dior voor bloemen in stand door uitzonderlijke actieve bloemeningrediënten in haar huidverzorgingsproducten te integreren, om de schoonheid van elke vrouw te sublimeren, met het grootste respect voor de huid en de natuur.

   DE DIOR CAPTURE VERZORGING
   DE ONEINDIGE VITALE KRACHT VAN BLOEMEN

   Dior Science identificeert de meest uitzonderlijke bloemen en kweekt ze in haar eigen tuinen volgens de principes van de biologische landbouw. Zij ontwikkelt hightech extractieprocessen om exclusieve actieve ingrediënten te creëren, getest in haar 4 onderzoekscentra in Frankrijk en in Azië. 


   DE ICONISCHE VERZORGINGSPRODUCTEN

    DIOR
    La Micro-Huile de Rose Advanced Serum
    Voorradig
    • € 374,50 Promo

    Bezig met laden...