Sol de Janeiro: 35€ - een cadeau

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking


ONTDEK J'ADORE PARFUM D'EAU,
DE NIEUWE GEUR


Een exclusieve & innovatieve nieuwe geur. Een concentraat van water en bloemen voor een intense, royale, langhoudende geur en een nieuw natuurlijk gevoel.
Een innovatieve en meesterlijke formule die een intense, langhoudende geur op waterbasis mogelijk maakt. Het boeket staat dichtbij de bloemen en voelt natuurlijk, spontaan en fris aan. Verstoven in een royale en omhullende wolk van parfum, versmelt de geur met de huid en houdt de hele dag lang, voluit en compleet.Het J'adore witte bloemenboeket werd heruitgevonden en geperfectioneerd in de nieuwe waterbasis. De oranjebloesem van Vallauris, afkomstig van ons exclusieve domein, geeft zijn frisheid aan de zonnige noten van Sambac Jasmijn en de fluwelige noten van Magnolia. Een onmiddellijk frisse bloemige geur, intens en met een natuurlijk gevoel.


Het J'adore witte bloemenboeket werd heruitgevonden en geperfectioneerd in de nieuwe waterbasis. De oranjebloesem van Vallauris, afkomstig van ons exclusieve domein, geeft zijn frisheid aan de zonnige noten van Sambac Jasmijn en de fluwelige noten van Magnolia. Een onmiddellijk frisse bloemige geur, intens en met een natuurlijk gevoel.

J'ADORE PARFUM D’EAU IS DE NIEUWE EAU DE PARFUM


Ontdek Parfum d'eau, het nieuwe bloemige en fluweelzachte boeket van J'adore en herontdek het iconische heldere boeket van J'adore eau de parfum. Twee tot in het kleinste detail uitgewerkte composities die de mooiste bloemen uit de hele wereld combineren.

J'ADORE, HET BADRITUEEL

Maak uw parfumritueel compleet met de voortreffelijke J'adore doucheolie en sublimerende crème, een puur moment van genot om de bloemengeur van het nieuwe J'adore-parfum langet te laten duren.

MAAK UW BEAUTY ROUTINE COMPLEETUW DIOR ATTENTIE

Bij elke aankoop van een J’adore Parfum d’eau 100 ml, ontvangt u een elegant Dior tasje.**


*Bloemen, water, zo simpel is het.
** Geldig vanaf 22/08 en zolang de voorraad strekt.