Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
DIOR BACKSTAGE
Klantenreviews

GLOW FACE PALETTE

Highlighter
Marque
DIOR BACKSTAGE
Klantenreviews

GLOW FACE PALETTE

Highlighter
  • € 54,90
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Het iconische, multifunctionele make-uppalet voor het gezicht. Het Dior Backstage Glow Face palet is het geheime wapen van de Dior make-up artists voor het toevoegen van een onmiddellijke glow met een professioneel resultaat, van supernatuurlijk tot ultra-intens.

Dior Backstage heeft 3 nieuwe* make-uppaletten ontworpen. Elk palet onthult 4 kleuren met goudkleurige nuances waarmee je talloze looks en make-up finishes kunt creëren die aansluiten bij elke huidskleur.

- Pure Gold geeft een nieuwe draai aan geelgoud in haar zuiverste vorm: geelgouden of witgouden nuances met een metallic finish, puur gouden nuances met een intense finish en warm gouden nuances met een glinsterende finish.
- Rose Gold illustreert goud verrijkt met roze accenten: parelmoerroze en puur-roze nuances met een intense finish, roségouden en perzikgouden nuances met een metallic finish.
- Copper Gold belichaamt een koperkleurig goud met warme accenten: een koraaltint met glitter finish, koperkleurige nuances met een metallic finish, een brons met een glinsterende finish en een goudkleurig brons met een intense finish.

* Bij Dior.
Gebruiksadvies
1. Breng met Kabuki-penseel nr. 17 de highlighter aan op de jukbeenderen, de neusrug, de cupidoboog en de kin.

2. Breng met het blushpenseel nr. 16 de blush op de jukbeenderen aan.

“Afhankelijk van het gewenste effect breng je de kleuren met
Karakteristieken
Ingrediënten
#15221 ALUMINA - SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE - CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE - CETEARYL ETHYLHEXANOATE - HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER - SQUALANE - OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE - GLYCERIN - SILICA - MICA - TIN OXIDE - POLYSORBATE 80 - ETHYLHEX
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?