Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking


DIOR ADDICT, DE NIEUWE GLANZENDE EN NAVULBARE LIPSTICK 

MET 90% INGREDIËNTEN VAN NATUURLIJKE OORSPRONG


Dior Addict nodigt vrouwen uit om meer dan ooit te schitteren en is vernieuwd in een ultra-trendy 
navulbare versie. De nieuwe huls voor de Dior Addict-lipstick, versierd met een verzilverde parel en de Dior Oblique-letters 
in reliëf, wordt een modeaccessoire op zich.

ULTRA GLANS EN 24U HYDRATATIE

Dankzij een echte doorbraak in de formulering, bestaande uit 90% ingrediënten van natuurlijke oorsprong*, biedt de Dior Addict-lipstick 24 uur continue hydratatie**, houdt 6 uur lang*** en glanst met lakeffect.

JASMIJNWAS VOOR SENSATIONELE HYDRATATIE EN COMFORT


Geïnfuseerd met jasmijnwas, smelt de Dior Addict-lipstick op de lippen om een ​​film te ontvouwen die even licht als comfortabel is, met een magnetische glans. De lippen worden 24 uur lang gevoed en beschermd**.

EEN KLEURENPARADE


Met 35 hoogglanzende tinten voldoet het Dior Addict-palet aan alle verlangens naar zelfexpressie en past het bij elke stijl. Peter Philips heeft een ultratrendy gamma gecreëerd in alle tinten, van rood tot roze, van nude tot baksteenrood en niet te vergeten een reeks in rozenhout.

DIOR 8: HET ICONISCHE
BAKSTEENROOD


Dior 8, verwijzend naar het favoriete nummer van la Maison en naar Couture, is een revolutionair baksteenrood dat de codes van klassiek rood doorbreekt voor een nieuwe look, glanzend en ultra-trendy, zo goed zelfs dat het ook verkrijgbaar is in een Dior Addict Lip Glow-versie.
DE DIOR ADDICT ROUTINE VOOR GEHYDRATEERDE LIPPEN

Sorteren
  • Nieuw
DIOR
LIP GLOW
Voorradig
  • € 45,50 Promo

Bezig met laden...* Waarde berekend op basis van de norm ISO 16128-1 en ISO 16128-2. De overige 10 % draagt bij tot de prestatie, de zintuiglijkheid en stabiliteit van de formule.
** Instrumentele test bij 10 personen.
*** Klinische test bij 25 personen.