Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
COUSIN.E.S
Klantenreviews

Haarelixir

Haarverzorging
Marque
COUSIN.E.S
Klantenreviews

Haarelixir

Haarverzorging
  • € 38,90

Levering

  • € 38,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Nigellaolie, een schoonheidsgeheim uit het oude Egypte, is al lang bekend om zijn voedende en omhullende eigenschappen voor de haarvezel. Dit eeuwenoude ingrediënt, een ware schat van de farao's, toont nu al zijn voordelen in deze behandeling. Het is afkomstig uit de biologische landbouw en wordt in dit Haarelixir gecombineerd met Ricinusolie om droog, krullend en pluizig haar te verbeteren en de gevoelige hoofdhuid te respecteren. De plantaardige formule kalmeert, vermindert jeuk en schilfertjes, disciplineert en versterkt het haar. Vol vitaliteit, soepel en zijdeachtig. Dermatologisch getest. 98% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong . Veganistische formule.
Gebruiksadvies
Eén of twee keer per week 5 minuten op de hoofdhuid laten inwerken op droog of nat haar. Spoelen en wassen met uw Cousin.e.s shampoo voor het beste resultaat / Dagelijks als verzorging gebruiken op droog haar in de lengte. Schudden voor gebruik.
Karakteristieken
Ingrediënten
NIGELLA SATIVA SEED OIL ; RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL / RICINUS COMMUNIS SEED OIL ; C15-19 ALKANE ; FRAGRANCE / PARFUM ; HYDROGENATED COCONUT OIL ; HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL / HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL ; TOCOPHEROL.
Inhoud
50 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?