Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
COACH
Klantenreviews

Coach Love

EAU DE PARFUM
  • -20%
Marque
COACH
Klantenreviews

Coach Love

EAU DE PARFUM
  • € 35,92 € 44,90
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 35,92 € 44,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving

Coach Love is geïnspireerd op het levendige en universele gevoel van liefde en alle unieke manieren waarop we daar uitdrukking aan geven.

DE GEUR

Het bloemige, fruitige eau de parfum opent met een verkwikkende topnoot van wilde aardbei, geaccentueerd door een rijke hartnoot van rode fluwelen roos, met in de basis warm cederhout.

HET ONTWERP

De fles heeft een rijke rode tint die de kleur van passie en de erfgoedkleuren van Coach lederwaren symboliseert. Het is afgewerkt met de iconische top met draaislot en klassieke gouden hardware, waaronder een lief hart bedeltje. De buitenste verpakking is voorzien van het iconische Horse and Carriage-logo van Coach en is afgewerkt met een subtiele leertextuur in een rijke rode tint - een verwijzing naar het erfgoed van het huis op het gebied van leerbewerking.

DE CAMPAGNE

De campagne is gemaakt in samenwerking met regisseur en fotograaf Juergen Teller en is een viering van de liefde in al haar verschillende vormen en uitdrukkingen. De campagne legt unieke liefdestalen vast en herinnert ons eraan dat liefde een aparte houding is.

Karakteristieken
Ingrediënten

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 40-B), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, BHT.

Inhoud
30 ML
Geurfamillie
Bloemig Fruitig
Geur
Hoofdnoot: Wilde aardbei
Hartnoot: Rode fluwelen roos
Basisnoot: Cederhout
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?