Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
CLOSE
Klantenreviews

Set Oogpenselen - 01

Penseel
  • -20%
  • Vegan
  • Eco
Marque
CLOSE
Klantenreviews

Set Oogpenselen - 01

Penseel
  • € 38,24 € 47,80
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 38,24 € 47,80
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving

Er is geen make-up trend waar u niet achter kunt staan met deze set oogkwasten. Cat eyes, smokey, grafisch, creëer een oneindig aantal looks!


Schaduwpenseel 07: Zijn afgeronde randen brengen kleur aan met precisie en intensiteit en brengen de pigmenten samen voor perfecte kleurgradaties, zonder demarcatie.

Blending Brush 08: Dankzij de ronde vorm en ultrazachte haartjes kunt u het product met gemak en precisie bewerken en de pigmenten op het ooglid mengen.

Ooglidpenseel 09: De dichte, ronde vorm brengt het pigment precies aan in de ooglidplooi voor een natuurlijke schaduw.

Precisie Blending Brush 10: Met de platte kop en korte haartjes kunt u het product intens langs de wimpers aanbrengen en nauwkeurig blenden voor een direct smokey effect.


Manifest

De kwasten zijn onmiskenbaar mooi. Maar dat is niet alles: ze zijn eco-ontworpen en met liefde handgemaakt. Hun handvatten zijn gemaakt van onbehandeld walnoothout en de hoesjes die deze juweeltjes beschermen zijn gemaakt van recycleerbare bamboevezel. Zeg maar dag tegen aluminium, Close heeft besloten om de verpakking tot het essentiële te beperken. Al onze kwasten zijn gemaakt zonder metalen hulzen, in hun eenvoudigste vorm.

Diervriendeijk! Natuurlijk zijn deze kwasten veganistisch, omdat hun haren 100% synthetisch zijn, maar we beloven u dat ze nog steeds onvergelijkbaar zacht zijn voor een 100% comfortabel make-up moment.

Karakteristieken
Inhoud
0
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?