Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
CLOSE
Klantenreviews

Set Gezichtspenselen - 02

Penseel
  • Vegan
  • Eco
Marque
CLOSE
Klantenreviews

Set Gezichtspenselen - 02

Penseel
  • € 58,30

Levering

  • € 58,30
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving

Naturel of meer gesofisticeerd, realiseer een vlekkeloze teint met deze set gezichtskwasten.


XXL Poederpenseel 02: Ideaal voor een sublieme teint in één beweging. Dankzij de brede, ronde vorm kunt u snel en gemakkelijk losse of geperste poeders aanbrengen voor een perfecte, natuurlijke finish.

Blush kwast 03: De onfeilbare bondgenoot voor roze wangen. De ronde vorm volgt perfect de contouren van het gezicht en brengt precies een wolkje kleur aan op de jukbeenderen voor een onmiddellijke gezonde gloed.

Foundation kwast 04: Het ideale accessoire voor een natuurlijke teint en een perfecte finish. Dankzij de afgevlakte vorm en de hoge dichtheid kunt u alle soorten foundation aanbrengen zonder het product te absorberen.

Corrector kwast 06: Ideaal voor een vlekkeloze teint. De ronde vorm en medium dichtheid camoufleren donkere kringen en imperfecties in slechts een paar bewegingen.


Manifest

De kwasten zijn onmiskenbaar mooi. Maar dat is niet alles: ze zijn eco-ontworpen en met liefde met de hand gemaakt. De handvatten zijn gemaakt van onbehandeld walnoothout en de hoesjes die deze juweeltjes beschermen zijn gemaakt van recycleerbare bamboevezel. Zeg maar dag tegen aluminium, Close heeft besloten om de verpakking tot het essentiële te beperken. Al onze kwasten zijn gemaakt zonder metalen hulzen, in hun eenvoudigste vorm.

Diervriendelijk! Natuurlijk zijn deze kwasten veganistisch, omdat hun haren 100% synthetisch zijn, maar we beloven u dat ze nog steeds onvergelijkbaar zacht zijn voor een 100% comfortabel make-up moment.

Karakteristieken
Inhoud
0
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?