Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
CLOSE
Klantenreviews

Set De Must Haves - 03

Penseel
  • -20%
  • Vegan
  • Eco
Marque
CLOSE
Klantenreviews

Set De Must Haves - 03

Penseel
  • € 63,44 € 79,30
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 63,44 € 79,30
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving

Een selectie van 7 essentiële kwasten voor al uw behoeften en wensen!

Poederkwast 01: Omhult de teint met een natuurlijke sluier dankzij de ronde vorm en medium dichtheid. Te gebruiken met losse of geperste poeders.

Foundationkwast 04: Egaliseert en verzacht de teint perfect en biedt een aanpasbare dekking dankzij de bolle vorm en hoge hardheid. Te gebruiken met vloeibare of compacte texturen.

Contourpenseel 05: Verbetert de teint zonder het teint te dof te maken en accentueert de contouren perfect dankzij de afgevlakte vorm en gemiddelde hardheid. Te gebruiken met poeder- of crèmetexturen.

Correctorpenseel 06: Ideaal voor een vlekkeloze teint. De afgeronde vorm en gemiddelde hardheid camoufleren perfect donkere kringen en imperfecties in slechts een paar bewegingen.

Schaduwpenseel 07: De afgeronde randen geven kleur met precisie en intensiteit en brengen de pigmenten samen voor perfecte kleurgradaties, zonder demarcatie.

Blending Brush 08: Dankzij de ronde vorm en ultrazachte haartjes kunt u het product met gemak en precisie bewerken en de pigmenten op het ooglid mengen.

Wenkbrauwpenseel 11: De afgeronde vorm en ultrafijne rand maken het eenvoudig om poeder- en crèmeachtige producten met precisie over de hele wenkbrauw aan te brengen voor een mooiere blik.


Manifest

Deze kwasten zijn onmiskenbaar mooi. Maar dat is niet alles: ze zijn eco-ontworpen en met liefde handgemaakt. De handvatten zijn gemaakt van onbehandeld walnoothout en de beschermhoesjes van deze juweeltjes zijn gemaakt van recycleerbare bamboevezel. Zeg maar dag tegen aluminium, Close heeft besloten om de verpakking tot het essentiële te beperken. Alle kwasten zijn gemaakt zonder metalen hulzen, in hun eenvoudigste vorm*.

Diervriendelijk! Natuurlijk zijn deze kwasten veganistisch omdat hun haren 100% synthetisch zijn, maar we beloven u dat ze nog steeds onvergelijkbaar zacht zijn voor een 100% comfortabel make-up moment.


*Alleen de Eyebrow 11 kwast heeft een smalle metalen huls aan de binnenkant. Dat is omdat het zo fijn mogelijk is gemaakt voor precieze lijnen!

Karakteristieken
Inhoud
0
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?