Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
CLARINS
Klantenreviews

OMBRE SKIN

Oogschaduw
Marque
CLARINS
Klantenreviews

OMBRE SKIN

Oogschaduw
  • € 24,72
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Deze oogschaduw geeft de huid een subtiele kleur zonder een dikke laag achter te laten. Direct na het aanbrengen ziet de make-up er natuurlijk en gelijkmatig uit, zonder verlies van kleurintensiteit. De fijne, romige poedertextuur voelt licht aan en smelt moeiteloos samen met de huid. De formule wordt direct geabsorbeerd en voelt ongelooflijk zacht aan. De formule is verrijkt met minerale pigmenten en biologische kokosolie, die helpen om de delicate huid van de oogleden te voeden en uitdroging te voorkomen. Daarnaast bevat het biologische cassavepoeder, dat bekend staat om zijn matterende en egaliserende eigenschappen. Het grote voordeel van dit product is dat het goed blijft zitten op de oogleden, waardoor make-up langer houdt. Het resultaat: je hebt geen primer meer nodig!
Karakteristieken
Ingrediënten
INGREDIENTS: MICA. CI 77891/TITANIUM DIOXIDE. SILICA. DIMETHICONE. CI 77007/ULTRAMARINES. CAPRYLYL GLYCOL. PENTYLENE GLYCOL. ZINC STEARATE. ETHYLHEXYLGLYCERIN. DIISOSTEARYL MALATE. OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE. CI 77492/IRON OXIDES. COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL. DICALCIUM PHOSPHATE. TAPIOCA STARCH. SODIUM DEHYDROACETATE. CI 77491/IRON OXIDES. KAOLIN. TOCOPHERYL ACETATE. SORBITAN SESQUIOLEATE. CI 77499/IRON OXIDES. TOCOPHEROL. [STM4375A/01]
*Houd er rekening mee dat ingrediëntenlijsten van tijd tot tijd kunnen veranderen of variëren. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de verpakking van het product voor de meest actuele ingrediëntenlijst.
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?