Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
CLARINS
Klantenreviews

Multi-actieve nacht - droge huid

Gezichtsverzorging
  • -20%
Marque
CLARINS
Klantenreviews

Multi-actieve nacht - droge huid

Gezichtsverzorging
  • € 65,52 € 81,90
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 65,52 € 81,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
De slaap, die de hele dag door aan allerlei invloeden wordt blootgesteld, is het perfecte moment voor de huid om te regenereren. Deze herstellende crème, gemaakt met 92% natuurlijke ingrediënten, maakt gebruik van geavanceerde technologie: Skin Charger Complex: Niacinamide en Duindistelextract werken samen om de eerste zichtbare tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Ze versterken de huidbarrière, herstellen de glans en behouden de jeugdigheid. Een krachtige tetrapeptide helpt de huid zichzelf 's nachts te vernieuwen. Cacaoboter draagt bij aan het comfort van de huid. Resultaat: als je wakker wordt, ziet je huid er uitgerust, comfortabel, gladder, goed gehydrateerd en stralend uit.
Gebruiksadvies
s Avonds aanbrengen op de gereinigde huid. Maak langzame drukbewegingen op de huid, zodat ze goed gemasseerd wordt en zich ontspant. Voor een volledige routine breng je de dagverzorging aan bij het ontwaken.
Karakteristieken
Ingrediënten
AQUA/WATER/EAU. DICAPRYLYLCARBONAAT. BETAINE. CETEARYLISONONANOAAT. GLYCERINE. CETEARYL ALCOHOL. SUCROSEPOLYSTEARAAT. NIACINAMIDE. THEOBROMA CACAO (CACAO)-ZAADBOTER. CETEARYL GLUCOSIDE. NATRIUMSTEAROYLGLUTAMAAT. PARFUM/GEUR. PROPYLEENGLYCOL. CETYLPALMITAAT. KOOLBOMER. CAPRYLYL GLYCOL. HYDROXYACETOFENON. CHLORFENESINE. TOCOFERYLACETAAT. BUTYLEENGLYCOL. DISODIUM EDTA. CAPRYL/CAPRIC TRIGLYCERIDE. EXTRACT VAN ERYNGIUM MARITIMUM. EXTRACT VAN MARRUBIUM VULGARE. FENETHYLALCOHOL. EXTRACT VAN FURCELLARIA LUMBRICALIS. TOCOFEROL. ARBUTUS UNEDO-FRUITEXTRACT. LAPSANA COMMUNIS-BLOEM/BLAD/STENGEL-EXTRACT. MARIS SAL/ZEEZOUT/SELMARIJN. ACETYLTETRAPEPTIDE-2. DEXTRAN. De ingrediëntenlijsten kunnen van tijd tot tijd veranderen of variëren. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op het product.
Inhoud
50 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?