Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
CLARINS
Klantenreviews

Wenkbrauwpotlood

Wenkbrauwpotlood
  • Web Exclusief
Marque
CLARINS
Klantenreviews

Wenkbrauwpotlood

Wenkbrauwpotlood
  • € 15,60
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Een langhoudend wenkbrauwpotlood dat de vorm van de wenkbrauwen definieert en disciplineert. Een dubbel hulpmiddel voor een meer dan perfecte lijn: een zachte, precieze stift om de curve van de wenkbrauwen te tekenen en een spiraalvormig borsteltje om te stylen en te disciplineren. Wenkbrauwmake-up was nog nooit zo makkelijk!
Gebruiksadvies
Gebruik de "kamborstel" om je wenkbrauwen te borstelen. Teken met de punt van het potlood het begin van de wenkbrauw met kleine streken en gebruik daarna het platte potlood om de vorm te tekenen. Borstel tot slot je wenkbrauwen lichtjes voor een perfect resultaat.
Karakteristieken
Ingrediënten
INGREDIËNTEN : C10-18 TRIGLYCERIDEN. CERA MICROCRISTALLINA/MICROKRISTALLIJNE WAS/CIRE MICROCRISTALLINE. COPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAS/CIRE DE CARNAUBA. GEHYDROGENEERDE MICROKRISTALLIJNE WAS. CI 77499/IJZEROXIDEN. MICA. MYRISTYLMYRISTAAT. CI 77891/TITAANDIOXIDE. GEHYDROGENEERDE COCO-GLYCERIDEN. GEHYDROGENEERDE RICINUSOLIE. VRUCHTENWAS VAN RHUS SUCCEDANEA. CI 77491/IJZEROXIDEN. SORBITAANPALMITAAT. CI 77492/IJZEROXIDEN. STEARALKONIUMHECTORIET. PROPYLEENCARBONAAT. PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T_x0002_BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMAAT. [MS2843C1/02]
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?