Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
CHLOE
Klantenreviews

Nomade Nuit d’Egypte

EAU DE PARFUM
Marque
CHLOE
Klantenreviews

Nomade Nuit d’Egypte

EAU DE PARFUM
  • Vanaf € 70,32
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Het modehuis Chloé laat zich leiden door een onophoudelijke verkenningsdrang en brengt hulde aan de authentieke pracht die zowel dichtbij als ver weg te vinden is. Nomade Nuit d'Egypte Women's Eau de Parfum is een eerbetoon aan de pracht van Egypte, het geboorteland van Gaby Aghion, de oprichtster van het modehuis. Dit damesparfum verhaalt haar verlangen om haar roots te herontdekken. Het was in Egypte, de bakermat van de parfumerie, waar parfum voor het eerst werd gecreëerd onder de naam kyphi. Vandaag geeft Chloé dit kostbare alchemistische ambacht een nieuwe dimensie in een iconisch Eau de Parfum dat de drager uitnodigt om steeds verder te reizen.

Dit Chloé parfum is een nieuwe interpretatie van de oude kunst van kyphi in een moderne, geraffineerde uitvoering en neemt ons mee op een fascinerende reis vanaf de eerste kennismaking. De geur opent met krachtige accenten van mirre  die perfect versmelten met de kruidige noten van kaneel en gember, gevolgd door honingachtige nuances van de nectar van brem en buitengewoon rijke balsamico- en amberachtige ondertonen van cypriol en opopanax. De hartnoten van dit Chloé Nomade Nuit d'Egypte Eau de Parfum voor dames worden gevormd door het prachtige kyphi-geurakkoord in combinatie met een weelderige absolue van sinaasappelbloesem, afkomstig uit het hart van Egypte zelf. De basisnoot van deze prachtige geur wordt afgerond met een sensueel vleugje warme vanille. Dit Eau de Parfum is samengesteld met parfum van 90% natuurlijke oorsprong.
Rond de hals van de iconische flacon van dit Chloé parfum, is een gevlochten koord geknoopt in een mysterieuze diepblauwe tint, ook wel het beroemde ‘Egyptisch blauw’ genoemd.. Het verpakkingsmateriaal van dit parfum weerspiegelt het engagement van Chloé: het bestaat voor 15% uit gerecycled glas voor de flacon en voor 40% uit gerecycled karton voor de FSC-gecertificeerde doos.
Karakteristieken
Ingrediënten

ALCOHOL DENAT, PARFUM/GEUR, AQUA/WATER/AU, LINALOOL, LIMONEEN, GERANIOL, CITRONELLOL, COUMARINE, CITRAL.

Geurfamillie
Bloemig en amber
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?