Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
CHANEL
Klantenreviews

HYDRA BEAUTY CAMELLIA WATER CREAM

Gezichtsverzorging
CHANEL
Klantenreviews

HYDRA BEAUTY CAMELLIA WATER CREAM

Gezichtsverzorging
  • € 50,00 € 62,50
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 50,00 € 62,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
HYDRA BEAUTY Camellia Water Cream is een uiterst hydraterende vloeibare crème verrijkt met actieve werkstoffen van de witte camelia, die de huid laat stralen.Geïnspireerd op de schittering van het licht op het water, verheldert de formule de teint en laat de huid op natuurlijke wijze stralen. Het bloemenwater van witte camelia zorgt voor een unieke frisheid en gevoel van luchtigheid. De verstevigde, subtiel geëgaliseerde huid ziet er stralend uit en is uitstekend voorbereid om te worden opgemaakt.
HYDRA BEAUTY Camellia Water Cream hult de huid in een laagje frisheid, zorgt voor intens comfort en egaliseert onmiddellijk de teint. De perfect gehydrateerde en beschermde huid voelt zacht aan en ziet er stralend uit. De fijne lijntjes worden gladgestreken en de poriën vervagen. De teint wordt op transparante wijze helder.HYDRA BEAUTY Camellia Water Cream vergemakkelijkt het aanbrengen van de foundation en laat de teint nog sterker stralen.
Stralende teint: + 28%*Hydratatie: + 52% **Comfort: + 21% ***Helderheid: + 58% ****Egalere teint: + 30% *****


* Klinische evaluatie bij 20 jonge Aziatische vrouwen direct na het aanbrengen.** Instrumentele evaluatie bij 21 Aziatische vrouwen direct na het aanbrengen.*** Zelfevaluatie door 21 jonge Aziatische vrouwen direct en 8 uur na het aanbrengen.**** Klinische evaluatie bij 21 jonge Aziatische vrouwen onmiddellijk na het aanbrengen.***** Klinische evaluatie bij 21 jonge Aziatische vrouwen onmiddellijk na het aanbrengen.
Gebruiksadvies
Voor een natuurlijk stralende huid:Breng de vluchtige textuur van HYDRA BEAUTY Camellia Water Cream ‘s ochtends aan nadat je HYDRA BEAUTY Micro Sérum hebt aangebracht. Breng de vloeibare crème op 5 of 6 punten van het gezicht aan en strijk vervolgens vanu
Karakteristieken
Inhoud
30 ML


Nog iets vergeten ?