GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking

 Ontdek de tijdloze elegantie van Maison Carven’s C’est Paris


Als het gaat om iconische Parijse couturehuizen, is Maison Carven een naam die je niet snel zult vergeten. Opgericht in mei 1945, belichaamde het Carven Couture House de geest van vrijheid van die tijd, evenals de visie en overtuiging van de oprichter en ontwerpster, Marie Louise Carven, in een frisse en no-nonsense Parijse elegantie. Maar Maison Carven beperkte haar creatieve uitingen niet alleen tot couture. Het parfumhuis heeft een even indrukwekkend erfgoed van geuren die net zo jong van geest, ondeugend en toegankelijk zijn als de mode zelf.  

Heden en Toekomst: Geïnspireerd door de Creatieve Geest van Madame Carven


Tot op de dag van vandaag blijft Carven trouw aan de creatieve geest van zijn oprichtster, zoals te zien is in de nieuwste eau de toilette "Dans Ma Bulle" en de Carven-collectie van eaux de parfum. Deze geuren belichamen de tijdloze elegantie en innovatie die het huis altijd heeft gekenmerkt.

Een selectie van enkele populaire parfums binnen de Carven C'est Paris-lijn:


De geur Carven C’est Paris

De geur Carven C’est Paris onthult een Gardenia met vintage accenten, maar deze is gemoderniseerd door een frisse, sappige en onverwachte Rabarber. Het resultaat is een nieuwe creatie die de traditionele codes van floraliteit herdefinieert met een stralende vrouwelijkheid. Carven C'est Paris is een parfum dat Parijs eert en de tijdloze elegantie van de stad in een flesje vastlegt.Carven Paris x IzmirDeze geur opent met frisse bloemige en hesperidenoten die op een zachte manier naar het hart van het parfum leiden. Hier ontvouwen de Turkse rozen hun weelderige pracht. De toevoeging van Mirre geeft een subtiel oriëntaals accent dat zich in de basis vermengt met de rijke geurnoten van Benzoë. Dit zorgt voor een onweerstaanbare diepte in het parfum. De geur ontwikkelt zich verder met de warmte van Sandelhout en de aardse tonen van Patchoeli, wat het parfum meer textuur en een romig karakter geeft. Dit boeiende effect is als een knipoog naar Topkapi, het paleis van weelde, lust en sensualiteit, en weerspiegelt de verleidelijke aard van Carven C'est Paris x Izmir.Carven C'est Paris x ManilleDit parfum neemt je mee op een reis van verleiding, beginnend met de frisse en levendige noten. De geur opent met een uitbarsting van groene en bruisende accenten. Het hart van het parfum wordt doordrenkt met sensualiteit, dankzij de fruitige tonen van Davana en de weelderige zoetheid van Pruim. Maar wat dit parfum echt betoverend maakt, is de aanwezigheid van Patchoeli, dat een diepe, mysterieuze dimensie aan de geur toevoegt. De zachte aanwezigheid van Muskus maakt het geheel perfect in balans, en voegt een vleugje tederheid toe aan deze verleidelijke compositie.Nachtelijk Parijs met Carven Paris x MascateDit parfum is als een geurige herinnering aan een betoverende nacht in bruisend Parijs, waar het gelach van levensgenieters weerklinkt. Het opent met een levendig akkoord van bittere sinaasappelen en de pittige geur van koriander, een explosieve combinatie die de toon zet voor wat komen gaat.
In het hart van de geur ontvouwen zich de sensuele noten van rozen, geranium en patchoeli, als een echo van romantiek en passie die de nacht doordringen. Het parfum evoceert de levendige energie van de stad en haar onweerstaanbare charme.

Terwijl de nacht vordert, vermengen de basisnoten zich met de huid en zorgen voor een blijvende indruk. Warme amber omhelst de zintuigen, terwijl verslavende vanille en tonkaboon een betoverende en verslavende kwaliteit toevoegen aan de geur. Het resultaat is een parfum dat net zo onvergetelijk is als de nacht zelf, een viering van het leven in al zijn pracht en praal.Een Geursymfonie in Detail: Carven C'est Paris x SevilleCarven C'est Paris x Seville opent als een vrolijke symfonie met heldere hesperidennoten die al snel overvloeien naar het hart van de geur. Hier wordt het parfum gedefinieerd door de sensuele aanwezigheid van Neroli, versterkt door de aanwezigheid van groene en pittige accenten van Thee en Wingerdblad. Naarmate de geur zich ontvouwt, omhelzen de warme noten van wit hout en Muskus de compositie sensueel, waardoor een gevoel van Latijnse, Andalusische warmte ontstaat. Het resultaat is een parfum dat je meeneemt op een reis van zintuiglijke verkenning, een eerbetoon aan de passie en levendigheid van Parijs, met een vleugje mediterrane charme.Maison Carven blijft synoniem staan voor de jeugdige, speelse en toegankelijke geuren die de zintuigen prikkelen en de tijd trotseren. De volgende keer dat je de geur van Parijse elegantie wilt omhullen, hoef je niet verder te zoeken dan de Carven C'est Paris-collectie. Ontdek de geuren en ervaar de tijdloze allure van Maison Carven.