Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
CAROLINA HERRERA
Klantenreviews

212 VIP Men

Eau de Toilette
Marque
CAROLINA HERRERA
Klantenreviews

212 VIP Men

Eau de Toilette
Beschrijving
Het tweede hoofdstuk in Carolina Herrera's 212 VIP sprookje is de herengeur 212 VIP-MEN. 212 VIP Men Eau de Toilette bestormt de party scene als een nieuwe, hippe royal die het nachtleven ziet als zijn koninkrijk.

Een kenmerkende geur die je op de dansvloer zult herkennen en die niet snel vergeten wordt nadat je het feest hebt verlaten. Sensationeel, houtachtig en kruidig. Geïnspireerd door de geur van de meest exclusieve feesten. 212 VIP MEN Eau de Toilette is de onweerstaanbare geur van verleiding… alleen voor zij die durven!
Gebruiksadvies
Voor de meest intense parfumering die alle facetten van 212 VIP Men Eau de Toilette tot zijn recht brengt rechtstreeks verstuiven op de warmste delen van de huid (hals en polsen) of rechtstreeks aanbrengen op je kledij. Voor een langdurige parfumering die
Karakteristieken
Ingrediënten
ALCOHOL DENAT. AQUA (WATER) PARFUM (FRAGRANCE) ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE ETHYLHEXYL SALICYLATE BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE BHT COUMARIN LIMONENE LINALOOL BENZYL SALICYLATE CITRAL CI 60730 (EXT. VIOLET 2) CI 19140 (YELLOW 5) CI 17200 (RED 33)
Geurfamillie
Gourmand; Kruidig; Houtachtig.
Geur
Topnoten: Het bevoorrechte VIP-fruit voor party kings: kaviaar limoen, bevroren munt & zwarte peper - Hartnoten: De VIP-cocktail die de nacht fris houdt: gekoelde vodka, hete gember & appelschijven - Basisnoten: Een unieke, mannelijke en sensuele geur: pa
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?