Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
CALVIN KLEIN
Klantenreviews

CK Everyone

Eau de Toilette
Marque
CALVIN KLEIN
Klantenreviews

CK Everyone

Eau de Toilette
Beschrijving
Clean. Groen. Citrus. CK EVERYONE is een genderneutrale geur voor iedere dag, die de onbegrensde vrijheid van zelfexpressie uitstraalt.

Deze veelzijdige geur is verrassend en uitdagend tegelijk. Geënt op het iconisch erfgoed van CK ONE is deze nieuwe geur vegan en gemaakt van biologisch verkregen alcohol en geïnfuseerd met ingrediënten rechtstreeks uit de natuur. Het maakt deze Calvin Klein als eerste 'echt clean'. Lagen van biologische sinaasappelolie bovenop een hart van blauwe thee-akkoorden en een musk-achtige basis van sandelhout. Alles bij elkaar een complexe, opwekkende geur.

De glazen flacon, die recyclebaar is na verwijdering van de verstuiver, is voorzien van een elastische merkband ter ere van de klassieke Calvin Klein Underwear. Ook herbruikbaar.

Hou van jezelf. CK EVERYONE. 

*Meer informatie over onze productienormen en natuurlijk-verkregenindex hier.
Karakteristieken
Ingrediënten
ALCOHOL DENAT., PROPYLENE GLYCOL, PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HEXYL CINNAMAL, OCTOCRYLENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, GERANIOL, CITRAL, ALCOHOL, HYDROXYCITRONE
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?