Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
BURBERRY
Klantenreviews

Hero Deodorant Stick

Deodorant
Marque
BURBERRY
Klantenreviews

Hero Deodorant Stick

Deodorant
  • € 32,50

Levering

  • € 32,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Burberry stelt Hero voor, het eerste parfum van Riccardo Tisci voor Burberry.

Deze nieuwe mannengeur is trouw aan de stijl van het merk en combineert de kracht van het dierenrijk met dualiteit. Een moderne held op zoek naar verandering en metamorfose.

Burberry’s visie op de moderne held daagt de traditionele stereotypen over mannelijkheid uit. Het geeft mannen de kracht om verandering te omarmen en hun buitengewone zelf te aanvaarden.

Het positieve en heroïsche hoofdpersonage spiegelt de bewegingen van het paard, en omgekeerd. Ze verleggen en hun fysieke grenzen en veranderen in een mythisch wezen dat symbool staat voor persoonlijke verandering. Een nieuwe man. Een echte Hero.

Burberry Hero is een mysterieus, avontuurlijk eau de toilette waarbij dualiteit centraal staat: krachtig en subtiel, machtig en meelevend, atletisch en creatief.

Burberry Hero is fris en krachtig tegelijk en staat symbool voor de mannelijke dualiteit tussen kracht en gevoeligheid.

Jeneverbes en zwarte peper versterken de frisse, heldere en gedurfde geur met sprankelende noten van bergamot. De jeneverbes is een klassiek ingrediënt uit de Britse parfumwereld dat zorgt voor frisse, sprankelende noten. Daarnaast zorgt een trio van warme cederhoutoliën uit drie verschillende bergketens (de Appalachen in Virginia, het Atlasgebergte in Afrika en het Himalayagebergte in Azië) voor meer diepte in de eau de toilette.

Riccardo Tisci gaf de Burberry Fragrance-flacon een modern jasje, versierd met een gegraveerd TB-monogram – een primeur. Robuust en modern, net zoals het parfum binnenin. De hoekige vorm is een abstracte interpretatie van een paardenhoef en is gegraveerd met het gebogen Burberry-logo.
Gebruiksadvies
Breng Burberry Hero deodorant voor mannen aan op de gereinigde, droge huid. Eén applicatie is voldoende voor frisheid en een aangenaam parfum, de hele dag door.
Karakteristieken
Ingrediënten
PROPYLENE GLYCOL, AQUA/WATER/EAU, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM STEARATE, ISOSTEARETH-20, PARFUM/FRAGRANCE, STEARETH-2, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, SODIUM HYDROXIDE, COUMARIN, GERANIOL, CITRAL, TOCOPHEROL.
Inhoud
75 ML
Geurfamillie
Houtachtig
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?