Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
BURBERRY
Klantenreviews

Burberry Goddess Eau de Parfum

EAU DE PARFUM
  • Vegan
Marque
BURBERRY
Klantenreviews

Burberry Goddess Eau de Parfum

EAU DE PARFUM
  • Vanaf € 52,40
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
The power within. Burberry Goddess gaat over de reis naar zelfontdekking. De nieuwe campagne volgt Emma Mackey en een troep leeuwinnen. Een toonbeeld van zelfvertrouwen, kracht en vriendelijkheid — Emma draagt de spirit van Burberry Goddess Eau de Parfum perfect uit.

Deze unieke geur heeft een vegan formule, die gekenmerkt wordt door een krachtig trio van vanillegeurnoten. In de topnoot een vanille-infusie met houtachtige nuances, in de hartnoot komt de rijke zoetheid vrij van heerlijke vanillekaviaar. De basisnoot onthult een absolue van vanille verrijkt met helder stralende lavendel.

Burberry Goddess Eau de Parfum gaat gehuld in een verfijnde vierkante flacon, die navulbaar is. De navulling is apart verkrijgbaar. De lichtroze verpakking is versierd met een gouden medaillon, als weerspiegeling van Burberry’s rijke erfgoed.
Gebruiksadvies
Spray dit Burberry Goddess parfum royaal op de pulsatiepunten van het lichaam, zoals de hals, de polsen en het decolleté om extra lang van deze verfijnde Burberry-geur te kunnen genieten.|Breng aan zonder te wrijven om de essentie van het parfum te bewaren.
Karakteristieken
Ingrediënten
Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Propylene Glycol, Aqua/Water/Eau, Ethylhexyl Salicylate, Benzyl Salicylate, Linalool, Hydroxycitronellal, Limonene, Coumarin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Benzyl Cinnamate, Alcohol, Citral, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Anise Alcohol, Benzyl Benzoate, Geraniol, Yellow 5 (CI 19140), Red 4 (CI 14700), Ext. Violet 2 (CI 60730).
Geurfamillie
  • Topnoot: Vanille-infusie met lavendel
  • Hartnoot: Vanillekaviaar
  • Basisnoot: Vanille Absolu
Geur
Amberachtig
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?