Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
BIOTHERM
Klantenreviews

Biotherm Basics Line gezichtsscrub voor mannen

Gezichtsverzorging
Marque
BIOTHERM
Klantenreviews

Biotherm Basics Line gezichtsscrub voor mannen

Gezichtsverzorging
  • € 26,50

Levering

  • € 26,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving

Wat maakt Biotherm Homme Basics Line Scrub 125ML voor het gezicht uniek?

Met zijn zachte, polijstende korrels verwijdert deze scrub voor mannen onzuiverheden. Voor een schonere, gerevitaliseerde en gezonder uitziende huid. Deze gezichtsscrub voor mannen heeft een romige, schuimende textuur voor een onmiddellijk polijstend effect op de huid. Gemakkelijk af te spoelen.


Versterkt door biowetenschap & trouw aan onze BLUE BEAUTY COMMITMENTS:

Het verminderen van het gebruik van nieuw plastic staat centraal in de missie van Biotherm. Bij Biotherm Homme zetten we ons met onze biowetenschappelijke expertise in voor veilige, krachtige, meer ecologisch verantwoorde en natuurlijke huidverzorging voor mannen.


Door het gebruik van geavanceerde technologieën en hoogwaardige texturen verrijken we elk gepersonaliseerd huidverzorgingsproduct met de unieke eigenschappen van zorgvuldig uit water gewonnen ingrediënten, zoals de probiotische fractie van Life Plankton™. De producten van Biotherm zijn duurzamer omdat de geëxtraheerde ingrediënten één keer in de natuur worden gewonnen en daarna steeds opnieuw worden gekopieerd in het laboratorium. Met zijn meer ecologisch verantwoorde formules en door minder plastic te gebruiken, zet Biotherm zich in voor een beter behoud van de oceanen.

Gebruiksadvies

Wanneer gebruiken? Breng deze Biotherm gezichtsscrub twee keer per week aan op een nat gezicht.

Vermijd de oogcontouren. Vermijd het gebied rond de ogen. Bij contact met de ogen onmiddellijk met veel water uitspoelen.

Karakteristieken
Ingrediënten

Waarde1: AQUA / WATER - BUTYLEENGLYCOL - NATRIUMLAURETHSULFAAT - SILICIUMDIOXIDE - COCO-BETAÏNE - ACRYLATEN/C10-30 ALKYLACRYLAATCROSSPOLYMEER - NATRIUMCHLORIDE - NATRIUMHYDROXIDE - CARRAGEEN - VITREOSCILLA FERMENT - CITROENZUUR - SALICYLZUUR - FENOXYETHANOL - CI 19140 / GEEL 5 - CI 42053 / GROEN 3 - CI 60730 / EXT. VIOLET 2 - CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE - LINALOOL - PARFUM / FRAGRANCE

"De lijsten met ingrediënten die in onze producten worden gebruikt, worden regelmatig bijgewerkt. U wordt daarom verzocht de ingrediëntenlijst op de verpakking van uw product te lezen om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor uw persoonlijk gebruik." (Voor producten die in de winkel worden gesplitst, moet de meest recente ingrediëntenlijst ter plaatse bij het verkooppunt worden verkregen nadat het product is bijgevuld).

Inhoud
125 ML
Geur
;;
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?