Gratis levering bij aankoop van min. 50€

Gratis levering bij aankoop van min. 50€ Gratis levering bij aankoop van min. 50€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
  • Nieuw
Marque
AZZARO
Klantenreviews
Nog geen reviews

Chrome

Eau de Parfum
  • Vanaf € 64,50
Het Azzaro Chrome Eau de Parfum is een intens en gefacetteerd mannenparfum dat de intensiteit van het heden viert met de filosofie “samen het leven toelachen”. Geïnspireerd op een mediterraans dennenbos, combineert dit eau de parfum voor mannen de geuren van groene mandarijn, lavandin en dennenessence. Deze zeer kwalitatieve ingrediënten zijn versmolten om een iconisch mannenparfum te creëren met een aromatische frisheid, een geruststellend hart en een intens houtachtige basis.
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Azzaro Chrome Eau de Parfum is de intense en gefacetteerde interpretatie van het iconische Chrome Eau de Toilette. Een nieuw hoofdstuk dat de intensiteit viert van een gemeenschappelijk moment tussen vader en zoon door de filosofie te delen: “samen het leven toelachen”. Geïnspireerd door een mediterraans dennenbos, is de geur de combinatie van een aromatische frisheid versmolten met een geruststellend fougèrehart en een intens houtachtige basis. Azzaro Chrome Eau de Parfum voor mannen behoort tot de “fougère, aromatisch, houtachtige” parfumfamilie en is het resultaat van een unieke blend van drie belangrijke uiterst kwaliteitsvolle ingrediënten: - Bij zijn dageraad: Groene mandarijn* - Bij zijn middag: Lavandin* - Bij zijn zonsondergang: Dennenessence *Grondstoffen geproduceerd met duurzame ontwikkelingspraktijken. Azzaro Parfums zet zich in om samen met zijn partners te werken aan een verantwoorde ontwikkeling voor duurzame luxe. Samen met zijn partners uitgekozen, zijn de Italiaanse groene mandarijn en de Franse lavandin van duurzame oorsprong.
Gebruiksadvies
Het Eau de Parfum op 20 cm van je pulsatiepunten verstuiven: de nek, borstkas en polsen. Laat zijn frisse en intense noten zichzelf onthullen. Voor een nog intenser geurspoor, het parfum verstuiven op je sjaal als je er een draagt: je zal de geur verspreiden, terwijl je beweegt.
Karakteristieken
Ingrediënten
“Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).
Geur
Groene mandarijn;Lavandin;Dennenessence
Avis client

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?