Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
AZZARO
Klantenreviews

Azzaro Chrome Eau de Toilette Mannen

Eau de Toilette
Marque
AZZARO
Klantenreviews

Azzaro Chrome Eau de Toilette Mannen

Eau de Toilette
  • Vanaf € 67,90
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Met zijn zilverblauwe glans doet Azzaro Chrome onmiddellijk denken aan de Middellandse Zee. Het is een avontuurlijk parfum met verkwikkende frisheid, geruststellend en karaktervol: de zachte en authentieke frisheid (citrusvruchten, witte muskus, groene en watertoetsen) wordt gecombineerd met houtachtige theetoetsen (sandel, amber, kostbare houtsoorten, maté).Azzaro Chrome is een ode aan levensvreugde, authentieke gevoelens en de onverwoestbare band tussen een vader en zijn zoon. Het is een avontuurlijk parfum met verkwikkende frisheid, geruststellend en karaktervol: de zachte en authentieke frisheid (citrusvruchten, witte muskus) wordt gecombineerd met avontuurlijke groene watertoetsen en het comfort van een akkoord van hout en thee (sandel, amber, kostbare houtsoorten, maté).

Geurfamilie: houtachtige waterachtige hesperidengeur

Een Eau de Toilette gedragen door:
- bij Dageraad: bergamot*
- wanneer de zon in het Zenit staat: transparante muskus
- bij Zonsondergang: matéblaadjes

*Duurzaam gekweekte ingrediënten.

Azzaro Parfums kiest resoluut voor verantwoorde ontwikkeling en duurzame luxe in samenwerking met zijn partners. De bergamot die in Italië geoogst wordt, wordt geselecteerd door zijn partner Robertet en wordt op een verantwoorde manier gekweekt. Hierdoor genieten de producenten en gemeenschappen van rechtvaardige inkomsten en wordt het milieu beschermd.
Gebruiksadvies
Verstuif Azzaro Chrome Eau de Toilette Mannen op ongeveer 20 cm van de huid en vooral op de warmere punten van je lichaam: de polsslagpunten op de polsen, achter de oorlellen, achter de knieën. Zo krijg je een intensere geurwolk!
Karakteristieken
Ingrediënten
INGREDIENTS : ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. AQUA/WATER/EAU. LIMONENE. LINALOOL. ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. ETHYLHEXYL SALICYLATE. COUMARIN. HYDROXYCITRONELLAL. BENZYL BENZOATE. EVERNIA PRUNASTRI (OAKMOSS) EXTRACT. CITRAL. GER
Geurfamillie
Varen; Aromatisch; Houtachtig
Geur
bij Dageraad: bergamotwanneer de zon in het Zenit staat: transparante muskusbij Zonsondergang: matéblaadjes
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.Nog iets vergeten ?