GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
APRIL
Klantenreviews

Huisparfum - bosvruchten

Marque
APRIL
Klantenreviews

Huisparfum - bosvruchten

  • € 22,50

Levering

  • € 22,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Deze APRIL geursprays voor thuis creëren een aangename sfeer in huis met hun onweerstaanbare geuren.
88% natuurlijke ingrediënten.
Fruits des Bois : Een verleidelijke geur die de zonnige smaak van een mand rood fruit sublimeert, versterkt door de pittige geur van frambozen en omhuld met de heerlijkheid van karamel.
Gebruiksadvies
Afhankelijk van de grootte van de ruimte, verstuif je om de gewenste intensiteit te bereiken. In slechts een paar bewegingen zal je huis subtiel geparfumeerd zijn. Direct sprayen op muren, stoffen of voorwerpen wordt afgeraden.
Karakteristieken
Ingrediënten
Kan een allergische reactie veroorzaken. Gevaar. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken. Huid met water afspoelen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen. Op een goed geventileerde plaats bewaren. Koel bewaren. Inhoud en verpakking afvoeren naar een goedgekeurde afvalverwijderingsinstallatie.
Inhoud
500 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.Nog iets vergeten ?