Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
ATELIER DU SOURCIL
Klantenreviews

Wenkbrauwpotlood

Wenkbrauwpotlood
Marque
ATELIER DU SOURCIL
Klantenreviews

Wenkbrauwpotlood

Wenkbrauwpotlood
  • € 14,32
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Het Sublimabrow® Intrekbare Wenkbrauwpotlood is een mechanisch potlood met dubbele punt: aan de ene kant zit een intrekbare punt die de wenkbrauwen kleur geeft en schaarse zones opvult en aan de andere kant bevindt zich een borsteltje om uw wenkbrauwen te borstelen en de kleur te verdelen. U bent verzekerd van een langdurig resultaat: de droge textuur zorgt voor een subtiele, natuurlijke finish. Uw wenkbrauwboog ziet er de hele dag perfect uit en hoeft niet bijgewerkt te worden!

Het potlood is verkrijgbaar in 2 kleuren: Smokey Brown en Taupe, en geschikt voor iedereen. Of u nu bruine of blonde wenkbrauwen heeft, u zult altijd de tint vinden die het beste bij uw wenkbrauwen past.
Gebruiksadvies
Om uw wenkbrauwen weer in vorm te brengen, vult u schaarse zones op door kleine, lichte bewegingen te maken met het Sublimabrow® Intrekbare Wenkbrauwpotlood. Begin aan de binnenkant van uw wenkbrauw en eindig bij de punt. Gebruik vervolgens de andere kant van de Sublimabrow® met het borsteltje, om uw wenkbrauwen te borstelen en de kleur gelijkmatig te verdelen voor een perfecte lijn.
Karakteristieken
Ingrediënten
TAUPE: HYDROGENATED PALM OIL, C12-18 ACID TRIGLYCERIDE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77492 (IRON OXIDES), COPERNICIA CERIFERA WAX, BEESWAX, CERESIN, CI 77491 (IRON OXIDES), ZINC STEARATE, MICA, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, LANOLIN, PETROLATUM, CI 77499 (IRON OXIDES), TOCOPHERYL ACETATE.
BRUINZWART: HYDROGENATED PALM OIL, C12-18 ACID TRIGLYCERIDE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77492 (IRON OXIDES), COPERNICIA CERIFERA WAX, BEESWAX, CERESIN, ZINC STEARATE, MICA, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, LANOLIN, CI 77491 (IRON OXIDES), PETROLATUM, CI 77499 (IRON OXIDES), TOCOPHERYL ACETATE.

Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?