Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Vervuiler & Dofheid Verhelderende Reinigingsolie

Gezichtsreiniger
  • Web Exclusief
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Vervuiler & Dofheid Verhelderende Reinigingsolie

Gezichtsreiniger
  • € 92,50

Levering

  • € 92,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Deze reinigingsolie is specifiek ontworpen om onzuiverheden weg te halen, de huid te hydrateren en kalmeren en de herstellingstijd van onvolkomenheden te verbeteren. De Symbiosis Vervuiling & Dofheid Verlichtende Reinigingsolie werkt ook om te beschermen tegen vrije radicalen en omgevingsstressoren. Glycolzuur heeft als doel diep de huid te doordringen en de stevigheid ervan te vergroten, terwijl fijne lijntjes en rimpels worden gladgestreken, en mee-eters, dofheid en vettigheid worden behandeld voor een jonge uitstraling. Druivenpitten hebben krachtige antioxiderende eigenschappen en bieden bescherming tegen vrije radicalen en schade door milieustressoren te voorkomen. Moringa olie verjongt doffe, vermoeide en verouderde huid en vormt een herstelt de natuurlijke huidbarrière.
Gebruiksadvies
Wist u dat? _ Breng de olie altijd aan wanneer de huid een beetje vochtig is, wrijf de olie met beide handpalmen in met water, een gezichtsspray of een vochtinbrengende crème. 1. Begin eerst met een grondig schoongemaakte, vochtige huid. Altijd de olie aanbrengen nadat de huid is schoongemaakt en/of met een hydraterende mist is bespoten. Olie houdt dat extra water op de huid vast en helpt de huid zichzelf sneller weer in evenwicht te brengen. 2. Breng vervolgens 3 druppels gezichtsolie aan op vier vingertoppen, wrijf de vingertoppen lichtjes tegen elkaar en druk de olie zachtjes aan op uw wangen, voorhoofd en als laatste de kin. Deze techniek helpt de olie gelijkmatig over de grotere zones van de huid verspreiden. Verdeel de olie gelijkmatig over de huid met zachte, opwaartse bewegingen. 3. Smeer als laatste ook de lippen in. Als de huid meer hydratatie nodig heeft kunt u dit proces herhalen. De huid na 2-3 minuten reinigen. Gebruik voor een droge huid: 4-5 druppels Gebruik voor een normale huid: 2-3 druppels Gebruik voor een vette/gecombineerde en onzuivere huid: alleen met mate als de huid bijzonder strak en droog aanvoelt. Bewaren op een koele, droge plek
Karakteristieken
Ingrediënten
Ingredients: ethylhexyl stearate, Prunus Amygdalus dulcis (sweet almond) oil, Helianthus Annuus (sunflower) seed oil, Vitis Vinifera (grape) seed oil, Persea Gratissima (avocado) oil, dicaprylyl carbonate, phenoxyethyl caprylate, Triticum Vulgare (wheat) germ oil, Simmondsia Chinensis (jojoba) seed oil, Argania Spinosa (argan) kernel oil, Moringa Oleifera seed oil, Carica Papaya (papaya) fruit extract, tocopherol, hydrolyzed collagen, glycolic acid, propylene glycol, aqua (water), sodium benzoate, potassium sorbate, phenoxyethanol.
Inhoud
30 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?