Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Versterkende & Verdichtende Haartherapie

Haarverzorging
  • Web Exclusief
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Versterkende & Verdichtende Haartherapie

Haarverzorging
  • € 99,90

Levering

  • € 99,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Een voedend haartherapie product met sterk geconcentreerde ingrediënten om het haar te versterken. De Versterkende & Verdichtende Haartherapie [Keratine + Arganolie] is gericht op het glad maken van de haarstrengen, waardoor het haar er vol en stralend uitziet. Keratine voedt en hydrateert uw hoofdhuid, terwijl het een beschermende laag op de haarvezels geeft voor zachter, voller, dikker en gezonder haar. Arganolie bevat een hoge gehalte aan antioxidanten en vitamine E wat helpt bij het gladstrijken van rafelige haarschachten en verzegelt gespleten haarpunten. Vetzuren versterken het haar . Beide grensverleggende ingrediënten werken samen om uw haar aanzienlijk te helpen versterken en voeden, wat resulteert in een gezonder uiterlijk en gevoel.
Gebruiksadvies
Het Deskundig Advies Wist u dat? Nat haar breekt sneller tijdens het borstelen. Daardoor is het verstandig om een kam met wijde tanden te gebruiken bij het ontklitten van vochtig of nat haar en om zo zachtjes mogelijk te kammen. - Uw huidverzorging op de juiste manier aanbrengen- 1. Knijp de uiteinden van uw haar samen met een oud katoenen T-shirt dat zachter is dan een handdoek, na de shampoo en conditioner om overtollig water te verwijderen, of laat het haar natuurlijk drogen. Het product op vochtig haar aanbrengen zorgt ervoor dat de behandeling het beste werkt. 2. Doe 2 tot 3 pompjes van het haarproduct op de handpalmen en wrijf ze samen. De hoeveelheid product hangt af van de volume en lengte van het haar. Een kleine hoeveelheid, ter grootte van een erwt, is genoeg voor kort haar. te veel kan over-verzadigend zijn. 3. Ga met uw handen van achteren naar voren door het haar. Met de vingers direct op de wortels en en op de uiteinden van het haar aanbrengen, waarbij u ervoor zorgt dat het masker zo gelijkmatig mogelijk over het haar is verdeeld. 4. Laat het masker intrekken en droog het haar met een föhn. Bewaren op een koele, droge plek.
Karakteristieken
Ingrediënten
Ingredients: cyclopentasiloxane, dimethiconol, isononyl isononanoate, ethylhexyl palmitate, parfum (fragrance), argania spinosa kernel oil, passiflora edulis seed oil, diethylhexyl syringylidenemalonate, ethylhexyl methoxycinnamate, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, caprylic/capric triglyceride, biotin, aqua (water), linalool, limonene, hydrolyzed keratin, ci 47000 (d&c yellow no. 11), ci 26100 (d&c red no.17) , plukenetia volubilis (sacha inchi) seed oil, phenoxyethanol, tocopherol, potassium sorbate.
Inhoud
30 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?