Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Verhelderende & Scrubbende Reinigingsgel

Gezichtsreiniger
  • Web Exclusief
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Verhelderende & Scrubbende Reinigingsgel

Gezichtsreiniger
  • € 94,50

Levering

  • € 94,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Een milde, niet uitdrogende gel, die overtollige olie, vuil en make-up moeiteloos verwijdert, waardoor de huid lichter en helderder aanvoelt. Met een cocktail van verhelderende, gladmakende en hydraterende extracten werkt Symbiosis Verhelderende & Scrubbende Reinigingsgel om rimpels glad te strijken en irritatie te verzachten. Het is de perfecte eerste stap in uw huidverzorgingsroutine. Witte Pioenroos verheldert en verstevigt de huid, en helpt rimpels en verkleuring te verminderen die vaak worden veroorzaakt door milieuverontreinigende stoffen. Peelmoist is ontworpen om de huid te scrubben en tegelijkertijd te helpen glad te strijken en te hydrateren, wat resulteert in een stralender uiterlijk.
Gebruiksadvies
Het Deskundig Advies Wist u dat? Het reinigen en verwijderen van make-up en onzuiverheden 's avonds helpt de huid er gezond en stralend uit te zien. - Uw huidverzorging op de juiste manier aanbrengen - 1. Breng de reinigingsgel direct aan op een vochtige huid. Vermijd het direct aanbrengen van de gel op een washandje, omdat het washandje het product absorbeert waardoor het product onnodig wordt verbruikt. 2. Masseer het product in de huid met cirkelvormige bewegingen, spoel grondig af en veeg de huid vervolgens af met een washandje om ervoor te zorgen dat resten make-up, vuil en olie grondig worden verwijderd. 3. Hoewel het essentieel is dat u ‘s avonds reinigt, is het net zo belangrijk om het gezicht in de ochtend te wassen om zo de natuurlijke oliën te verwijderen die zich tijdens het slapen in de huid hebben opgehoopt. Bovendien wil je de producten die je hebt aangebracht voordat je naar bed ging, voorzichtig wegspoelen zodat je begint met een schoon oppervlak voordat je lotions en crèmes voor overdag aanbrengt. Bewaren op een koele, droge plek.
Karakteristieken
Ingrediënten
Ingredients: aqua (water), glycerin, cocamidopropyl betaine, peg-7 glyceryl cocoate, sodium trideceth sulfate, acrylates copolymer, sodium methyl cocoyl taurate, glycol distearate, sodium benzoate, parfum (fragrance), citric acid, sodium lauroyl glutamate, sodium lauroamphoacetate, cocamide mea, triethanolamine, steareth-4, potassium sorbate, peg/ppg-14/4 dimethicone, sodium chloride, maltodextrin, paeonia lactiflora root extract, calcium pantothenate, citronellol, xanthan gum, sodium glycolate, linalool, urea, caprylyl glycol, magnesium lactate, papain, ethylhexylglycerin, potassium lactate, alanine, magnesium chloride, proline, serine, sodium citrate.
Inhoud
100 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?