GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Verfrissende & Herstellende Oogcontour

Oogcontour
  • Web Exclusief
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Verfrissende & Herstellende Oogcontour

Oogcontour
  • € 107,50

Levering

  • € 107,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
De Symbiosis Verfrissende & Opwekkende Oogcontour is bedoeld om de tere huid rond de ogen intensief te voeden. Het heeft een verstevigend en liftend effect, waardoor de huid er onmiddellijk gladder uitziet en de oogleden en de oogcontour er strakker en 'hervormd' uitzien. Deze revolutionaire oogcontour combineert de innovatieve ingrediënten Prebiotica en Retinoïden en helpt uw oogopslag te veranderen. Prebiotica versterken het huidoppervlak tegen bedreigingen van buitenaf. Ze verminderen ook de factoren die een overgevoelige huid opwekken en tekenen van veroudering en uitdroging van de huid. Retinoïden helpen aanzienlijk bij het verstevigen van de huid terwijl de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels vermindert wordt. Ze verbeteren ook aanzienlijk een ongelijkmatige teint.
Gebruiksadvies
Wist u dat? _Door na het aanbrengen van de crème, met uw ringvinger lichte druk uit te oefenen op uw ooghoek, verstevigt u de oogcontouren. Uw huidverzorging op de juiste manier aanbrengen: Het is zeer belangrijk om het serum in een lichte tikbeweging met de ringvinger aan te brengen, die de minste druk uitoefent op het gevoelige gebied rondom de ogen. 1. U wilt het oogserum onder uw oog stippelen, van het binnenste naar het onderste ooglid bewegen en uitstrekken naar de buitenste ooghoek 2. Als de crème niet volledig in de huid is opgenomen, vervolg dan met zachte kloppende bewegingen met uw ringvinger zodat de crème dieper in de huid kan doordringen Bewaren op een koele, droge plek.
Karakteristieken
Ingrediënten
Ingredients: aqua (water), Olus (vegetable) oil, isodecyl neopentanoate, polyglyceryl-6 distearate, Butyrospermum Parkii (shea) butter, glycerin, inulin, alpha-glucan oligosaccharide, pullulan, Glycine Soja (soybean) oil, retinol, jojoba esters, dipeptide diaminobutyroyl benzylamide diacetate, cyclopentasiloxane, dimethiconol, polyglyceryl-3 beeswax, cetyl alcohol, sodium polyacrylate, bht, benzyl salicylate, benzyl benzoate, coumarin, parfum (fragrance), ethylhexylglycerin, phenoxyethanol.
Inhoud
15 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?