Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
ATELIER DU SOURCIL
Klantenreviews

Sublimabrow® wenkbrauwpotlood

WENKBRAUWEN
  • -20%
Marque
ATELIER DU SOURCIL
Klantenreviews

Sublimabrow® wenkbrauwpotlood

WENKBRAUWEN
  • € 14,32 € 17,90
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 14,32 € 17,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Hij heeft 2 punten: het houten potlood heeft aan een kant een ultrafijne en nauwkeurige punt waarmee de wenkbrauwen in vorm worden gebracht. Deze is er in 4 tinten en past zo altijd bij de kleur van uw wenkbrauwen. Aan de andere kant bevindt zich een borsteltje waarmee de kleur kan worden vervaagd voor een natuurlijk resultaat.

Uw wenkbrauwen zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat opgevuld en geherstructureerd. Een praktisch, gebruiksvriendelijk product voor professionele resultaten. In slechts één beweging heeft u een uitgesproken blik die niet onopgemerkt zal blijven!

Het Sublimabrow® wenkbrauwpotlood is verkrijgbaar in 4 kleuren: Ebony, Zand, Amandel en Taupe, voor perfecte wenkbrauwen ongeacht uw huidskleur. Kies uw tint op basis van de natuurlijke kleur van uw huid en wenkbrauwen. De kleur Zand is perfect voor personen met een lichte huidskleur en blonde tot zeer blonde wenkbrauwen. De kleur Taupe past het beste bij licht- en donkerbruine wenkbrauwen. De kleur Ebony is ideaal voor personen met een getinte en donkere huidskleur. En de kleur Amandel is perfect voor een huid met rode vlekjes en een zongebruinde huid. De groene pigmenten helpen de roodheid van de huid te neutraliseren.
Gebruiksadvies
Om uw wenkbrauwen in vorm te brengen, brengt u kleine, lichte streepjes aan van de binnenkant van uw wenkbrauwen naar de punt toe. Gebruik vervolgens het borsteltje om uw wenkbrauw te borstelen en de kleur te vervagen waardoor een perfecte lijn ontstaat.
Karakteristieken
Ingrediënten
HYDROGENATED PALM OIL, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, COPERNICIA CERIFERA WAX, CERESIN, BEESWAX, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, LANOLIN, PETROLATUM, ZINC STEARATE, (+/-) : MICA, CI 77499, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, CI 77492.
Inhoud
3 GR
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?