Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Revitaliserende & Herstellende Gezichtsserum

Serum
  • -20%
  • Web Exclusief
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Revitaliserende & Herstellende Gezichtsserum

Serum
  • € 92,40 € 115,50
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 92,40 € 115,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Dit serum heeft een anti-huidveroudering en revitaliserend effect waardoor de huid snel zacht en glad aanvoelt. Dit Symbiosis Revitaliserende & Herstellende Gezichtsserum is gemengd met actieve ingrediënten die de huidcellen van zuurstof voorzien, de elasticiteit van de huid vergroten en rimpels verminderen. Prebiotica versterken het huidoppervlak tegen bedreigingen van buitenaf en verminderen de factoren die een gevoelige, rode huid veroorzaken, om tekenen van veroudering en droogte zichtbaar te verminderen. Retinoïden verbeteren de stevigheid van de huid en verminderen de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. Ze verbeteren ook een ongelijkmatige teint.
Gebruiksadvies
Wist u dat? Gebruik lauw water wanneer u het gezicht reinigt voordat u een serum aanbrengt. Heet water kan uw huid laten transpireren, wat de absorptie remt en koud water zal de poriën sluiten, waardoor de effectiviteit van het serum wordt geblokkeerd. Uw huidverzorging op de juiste manier aanbrengen: 1. Was het gezicht met lauw water voordat u het serum aanbrengt voor maximale absorptie. Daarna tonifiëren en scrubben. 2. Breng een paar druppels serum aan op een vochtige huid na het reinigen of maakt de huid vochtig met een alcoholvrije toner voor een snelle, diepe absorptie. Druk het serum in de huid met een open handpalm in plaats van met de vingertoppen zodat de actieve ingrediënten vrijkomen. 3. Wacht 2 tot 3 minuten om het serum volledig te laten absorberen alvorens te hydrateren met een crème Bewaren op een koele, droge plek
Karakteristieken
Ingrediënten
Ingredients: aqua (water), cyclopentasiloxane, isododecane, polysilicone-11, disiloxane, steareth-21, laureth-12, sodium hyaluronate, glycerin, urea, trehalose, serine, pullulan, algin, Glycine Soja (soybean) oil, inulin, alpha-glucan oligosaccharide, retinol, dimethicone, propylheptyl caprylate, hydroxypropyl methylcellulose, disodium phosphate, potassium phosphate, glyceryl polyacrylate, adipic acid/neopentyl glycol copolymer, vp/va copolymer, amodimethicone, pentylene glycol, propylene glycol, carbomer, triethanolamine, bht, parfum (fragrance), caprylyl glycol, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, CI 16035 (Red 40).
Inhoud
30 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?