Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Perfecte Verhelderende & Verlichtende Gezichts- en Nek Vochtinbrengende Crème

Crème
  • -20%
  • Web Exclusief
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Perfecte Verhelderende & Verlichtende Gezichts- en Nek Vochtinbrengende Crème

Crème
  • € 89,20 € 111,50
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 89,20 € 111,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
De perfecte formule dat helpt dofheid te voorkomen, veroudering tegen te gaan en de huid rond de hals verjongt. De combinatie van Chromabright en vitamine C levert baanbrekende resultaten bij het liften en verbeteren van het algehele uiterlijk van de huid. Vitamine C, een krachtige antioxidant die vrije radicalen neutraliseert, helpt hyperpigmentatie en bruine vlekken op te lichten, de teint van de huid te egaliseren en de uitstraling van de huid te verbeteren, terwijl Chromabright de huidbeschadigende effecten van UV-straling tegengaat en pigmentatie aan de oppervlakte van de huid verheldert en vermindert.
Gebruiksadvies
Het Deskundig Advies Wist u dat? Net als de huid van het gezicht, is de huid van de hals gevoelig voor verslapping en andere tekenen van veroudering. Omdat de huid van de hals zo kwetsbaar is, moet je er wat extra liefde aan geven. Masseer een nekcrème altijd met een opwaartse beweging in om de effecten van de zwaartekracht af te remmen en deze gevoelige zone te beschermen. - Uw huidverzorging op de juiste manier aanbrengen - 1. De kaak - Breng de crème aan, werk van de kin naar de oorlellen toe, met bijzondere aandacht voor de puistjes. 2. De wangen - Maak glad van neus tot slapen. 3. Het voorhoofd - Masseer, maak gladmakende bewegingen vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe. 4. Breng de crème aan op de nek en verdeel deze over de huid met uw vingertoppen, gebruik hiervoor opwaartse bewegingen totdat het product gedeeltelijk in de huid is opgenomen. 5. Volg met de vingers de halscontour en masseer de hals met vegende en liftende bewegingen. Gebruik afwisselend uw handen en veeg omhoog naar de kaaklijn en beweeg langzaam van links naar rechts. Bewaren op een koele, droge plek.
Karakteristieken
Ingrediënten
Ingredients: Aqua (water), alcohol denat., propanediol, isononyl isononanoate, sodium polyacrylate, aluminum starch octenylsuccinate, dimethicone, phenoxyethanol, parfum (fragrance), hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyltaurate copolymer, beheneth-25, behenyl alcohol, polysilicone-11, squalane, cyclopentasiloxane, ethylhexylglycerin, dimethiconol, dimethylmethoxy chromanyl palmitate, polysorbate 60, arabinose, trehalose, laureth-12, fucosyllactose , fucose, sorbitan isostearate, ascorbyl glucoside, erythritol.
Inhoud
45 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?