Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Onvolkomen Verhelderende DUO Vochtinbrengende Crème

Crème
  • Web Exclusief
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Onvolkomen Verhelderende DUO Vochtinbrengende Crème

Crème
  • € 87,50

Levering

  • € 87,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Bereik een heldere, gezond ogende teint met de Symbiosis Onvolkomenheden Verhelderende DUO Vochtinbrengende Crème; een huidverfijnende formule versterkt met innovatieve, revolutionaire ingrediënten, waaronder salicylzuur en Zincidone, die de verschijning van vlekken en onvolkomenheden minimaliseert. Deze dag- en nachtcrème is ideaal voor een vette huid en wordt snel geabsorbeerd om mee-eters en vettigheid aan te pakken, droogheid en irritatie worden gekalmeerd voor een gladde en comfortabele huid met een verminderde glans. Salicylzuur bezit krachtige onzuiverheden bestrijdende eigenschappen en is gericht op het zuiveren van de vette huid, het ontstoppen van de poriën en het verwijderen van overtollig talg. Zincidone werkt als een fysio-seboregulator om het talgniveau van de huid te verminderen, terwijl het de verspreiding van bacteriën en huidirritatie beperkt en de barrièrefunctie van de huid versterkt. Avocado-olie geeft de huid intensieve hydratatie en verzacht de huid, terwijl het met zijn bevochtigende eigenschappen bijdraagt aan het vasthouden van vocht.
Gebruiksadvies
Het Deskundig Advies Wist u dat? Probeer bij het aanbrengen van de crème een ‘deppen en tikken’-ritme aan te nemen. Door zachtjes op het gezicht te tikken, wordt de bloedsomloop gestimuleerd, waardoor de teint wakker wordt en kunnen eventuele gifstoffen die zich in de lymfeklieren hebben opgehoopt, worden weggespoeld. Uw huidverzorging op de juiste manier aanbrengen: 1 De kaak - Breng de crème aan, werk van de kin naar de oorlellen toe, met bijzondere aandacht voor de puistjes. 2. De wangen - Maak glad van neus tot slapen 3. Het voorhoofd - Masseer, maak gladmakende bewegingen vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe 4. De laatste stap - Masseer door cirkelvormige bewegingen van wenkbrauwen tot de neus, dep zachtjes met de vingertoppen rond de ogen. Bewaren op een koele, droge plek
Karakteristieken
Ingrediënten
Ingredients: aqua (water), caprylic/capric triglyceride, ethylhexyl palmitate, cetyl alcohol, cetearyl alcohol, dimethicone, sorbitol, Gaultheria Procumbens (wintergreen) leaf extract, Simmondsia Chinensis (jojoba) seed oil, Persea Gratissima (avocado) oil, sodium polyacrylate, ethylhexylglycerin, stearyl alcohol, cetearyl glucoside, propylene glycol, potassium cetyl phosphate, manganese chloride, cupric chloride, ozokerite, allantoin, zinc pca, dimethicone crosspolymer, lecithin, xanthan gum, sodium hydroxide, pentylene glycol, tocopherol, ascorbyl palmitate, citric acid, calcium chloride, ferric chloride, zinc chloride, magnesium chloride, disodium edta, ci 42090 (fd&c blue 1), parfum (fragrance), phenoxyethanol.
Inhoud
50 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?