Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Nachtelijke Verjongende Oogserum

Eye Care
  • Web Exclusief
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Nachtelijke Verjongende Oogserum

Eye Care
  • € 115,50

Levering

  • € 115,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Dit Symbiosis Nachtelijke Verjongende Oogserum maakt gebruik van de buitengewone kracht van glycolzuur, RNA en Mica en helpt fijne lijntjes en rimpels rond de ogen te verminderen. Glycolzuur heeft als doel de huid diep te voeden, de stevigheid te versterken en fijne lijntjes en rimpels glad te strijken. Het richt zich op dofheid, mee-eters en vettigheid, waardoor de huid er jeugdig uitziet. RNA helpt radicaal de tekenen van veroudering van de huid tegen te gaan, waaronder rimpels, slappe huid en bruine vlekken, waardoor de huid zichtbaar steviger en gezonder wordt. Met glinsterende eigenschappen weerkaatst Mica het licht van de huid wat een gladde, zachte en meer stralende teint geeft. Dit oogserum is ideaal voor de behandeling van vermoeide, gezwollen ogen.
Gebruiksadvies
Wist u dat? _Het overmatig wrijven van de tere huid rond uw ogen kan leiden tot nieuwe lijntjes en rimpels. Uw huidverzorging op de juiste manier aanbrengen: Het is zeer belangrijk om het serum in een lichte tikbeweging met de ringvinger aan te brengen, die de minste druk uitoefent op het gevoelige gebied rondom de ogen. 1. U wilt het oogserum onder uw oog stippelen, van het binnenste naar het onderste ooglid bewegen en uitstrekken naar de buitenste ooghoek 2. Als het serum niet volledig in de huid is opgenomen, vervolg dan met zachte kloppende bewegingen met uw ringvinger zodat het serum dieper in de huid kan doordringen Bewaren op een koele, droge plek
Karakteristieken
Ingrediënten
Ingredients: aqua (water), propanediol, mica, peg-8 dimethicone, maris aqua (sea water), sodium hyaluronate, hydrolyzed collagen, glycolic acid, arginine, pyridoxine hcl, rna, histidine HCl, phenylalanine, tyrosine, disodium adenosine triphosphate, mannitol, vp/va copolymer, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, peg/ppg-20/6 dimethicone, sodium hydroxide, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol.
Inhoud
15 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?