GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Lippenlijn Aanvullende Serum

Lippenbalsem
  • Web Exclusief
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Lippenlijn Aanvullende Serum

Lippenbalsem
  • € 79,50

Levering

  • € 79,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Specifiek ontworpen om de lippen te hydrateren, kalmere en revitaliseren. Dit alles-in-één Symbiosis Lippenlijn Aanvullende Serum is rijk aan collageen, glycerine en hyaluronzuur en helpt de lippen gladder aan te voelen en vermindert de zichtbaarheid van rimpels rondom de lippen. Collageen werkt als een belangrijke bouwsteen voor de elasticiteit van de huid en helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Glycerine heeft als doel de huid intens te hydrateren en te verzachten, waardoor het de perfecte oplossing is voor droge lippen. Hyaluronzuur dringt diep door in de huid, hydrateert en helpt onmiddellijk de zichtbaarheid van fijne lijnen te verminderen.
Gebruiksadvies
Wist u dat? Om het beste uit uw lipverzorging te halen, moet u altijd beginnen met een lipscrub om droge huid te verwijderen. Zo voorkomt u dat de lipstick er vlekkerig of schilferig uitziet. Maak u eigen scrub door suiker en honing samen te mengen in een kom en dan op uw lippen te smeren. Veeg als laatste het product weg met een droogdoek. Uw huidverzorging op de juiste manier aanbrengen: 1. Breng een ruime hoeveelheid serum aan op de achterkant van een schone hand met een penseeltje 2. Met schone handen, zachtjes op de lippen aanbrengen met de ringvinger voor lichte druk, begin in het midden van de lippen en werk naar buiten toe 3. Smeer met uw vingers van links naar rechts op de lippen, zodat eventueel achtergebleven serum kan worden geabsorbeerd. Bewaren op een koele, droge plek
Karakteristieken
Ingrediënten
Ingredients: aqua (water), glycerin, menthyl nicotinate, hydroxyethylcellulose, sodium saccharin, sodium hyaluronate, soluble collagen, polyacrylamide, c13-14 isoparaffin, laureth-7, 1,2-hexanediol, lactic acid, sodium benzoate, ethylhexylglycerin, tropolone, caprylyl glycol.
Inhoud
8 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?