Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Instant Perfecting Primer

Primer
  • Web Exclusief
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Instant Perfecting Primer

Primer
  • € 102,50

Levering

  • € 102,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
De Symbiosis Instant Perfecting Primer is een zijdezachte, lichtgewicht, universele primer die het uiterlijk van de huid onmiddellijk perfectioneert. Onze primer zit vol met krachtige ingrediënten die het ideale canvas te creëren om uw make-up er mooier uit te laten zien en beter te laten dragen. Collageen werkt als een belangrijke bouwsteen voor de elasticiteit van de huid en helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Isododecaan omhult de huid en voorkomt dat er vlekken ontstaan en dat water uit de huid verdampt, terwijl Cetiol® Sensoft de pH in evenwicht brengt en zorgt voor een multidimensionaal gevoel van zachtheid.
Gebruiksadvies
Wist u dat? _Het gebruik van te veel primer kan ervoor zorgen dat de foundation gaat klonteren. Meer dan een kleine hoeveelheid, ter grootte van een erwt of rozijn, is niet nodig om over het hele gezicht en de nek te verspreiden. Uw huidverzorging op de juiste manier aanbrengen: Was het gezicht met een zachte reiniger 1. Breng een vochtinbrengende crème aan en laat deze volledig in de huid trekken en drogen voordat u de primer aanbrengt. Als de huid nog vochtig aanvoelt, wacht dan nog een paar minuten om de crème in te laten trekken. 2. Spuit een kleine hoeveelheid foundation, ter grootte van een erwt, op de achterkant van uw hand. 3. Breng de primer aan op het midden van het gezicht en gebruik zachte, cirkelvormige bewegingen om het uit spreiden over het gezicht. De beweging moet vergelijkbaar zijn met degene die u gebruikt bij het aanbrengen van uw vochtinbrengende crème. Verdeel het product gelijkmatig over de huid zodat deze egaal wordt bedekt. Zorg ervoor dat u het ook tot aan de haarlijn en over de hals uitsmeert. 4. Laat de primer drogen. Dit duurt enkele minuten. Bewaren op een koele, droge plek
Karakteristieken
Ingrediënten
Ingredients: aqua (water), cyclopentasiloxane, isododecane, polysilicone-11, disiloxane, steareth-21, laureth-12, hydrolyzed collagen, propylheptyl caprylate, carbomer, triethanolamine, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol.
Inhoud
30 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?