Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Klantenreviews

Haarverzorging

Shampoo
  • -20%
Klantenreviews

Haarverzorging

Shampoo
  • € 32,72 € 40,90
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 32,72 € 40,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Deze reinigende en ontgiftende shampoo scrub is ideaal als ontgiftende behandeling of na het kleuren om de gevoelige of vette hoofdhuid onmiddellijk weer in balans te brengen, te verkwikken en te zuiveren. De exfoliërende werking verwijdert resten en overtollig talg en helpt een tintelend of jeukend gevoel te verzachten voor glanzend, stralend haar. Zeezoutkristallen scrubben zachtjes de hoofdhuid. Een natuurlijk, huidvriendelijk koolhydratencomplex herstelt het evenwicht van de natuurlijke barrières van de hoofdhuid door de effecten van uitdroging te verminderen. Bisabolol, afkomstig van de Braziliaanse Candeia-boom, helpt de hoofdhuid te kalmeren en tegelijkertijd mild te reinigen. Een kleurstof om de gevoelige of vette hoofdhuid onmiddellijk weer in evenwicht te brengen, te verkwikken en te zuiveren.
Gebruiksadvies
Breng eenmaal per week het equivalent van een eetlepel aan op nat haar of na het uitspoelen van de kleur. Zachtjes inmasseren op de hoofdhuid en in de nek, emulgeren en grondig uitspoelen. Breng daarna Purifying Detangling Gel aan om te ontwarren.
Karakteristieken
Ingrediënten
SODIUM CHLORIDE, SODIUM LAURETH SULFATE, AQUA/WATER/EAU, BUTYLENE GLYCOL, COCAMIDE MEA, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, HYDRATED SILICA, FRAGRANCE (PARFUM), SACCHARIDE ISOMERATE, MENTHYL LACTATE, BISABOLOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, PHENOXYETHANOL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL.
Inhoud
250 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?